thunderchief писа:
Aз пък предлагам да се спретне една голяма среща телом на всички заинтересовани и да се оформи чутовен кьотек. Вярвам ванко 1 може да помогне за юридическото оформяне на нещата, така че който го набият да не тичка после да се оплаква на органите.
Пепел ти на устата, Тъндъре!
Кютека както знаем от минали години, е неизменна част от състезателните изяви. Надявам се до там да не се стига, но това е една от причините да не харесвам състезанията и наградите. Явно нервите, които се събират, са големи и накрая нещата избиват- било във форумна война, било в реална такава. И май не се влияе от това дали участникът е от страната на Тато или на Фидел. Салсата очевидно заличава културните граници между народите
Отделно от всичко останало, наградите и състезанията освен телесни и душевни рани, в крайна сметка не са от полза и на учениците в школите. Защото като се замислиш, ако един инструктор се готви цяла година за състезание и троши крака и нерви да развива себе си, в повечето случай няма много сили и енергия за групите си. Затова и в момента тези, които не са се състезавали никога, имат най- големите школи. Клиентът рано или късно усеща къде е по-добре за него и като си плати парите, за чие развитие ги дава- за своето, или за това на инструктора си.
molestosa писа:
Как може Гаро да разбере проблемът, а вие като екип да не разберете, че 1+1=2
Не е въпросът в железните статуетки, а в моралът и справедливостта. Нали целта на тези награди е да се поощрят и наградят хората и организациите, допринесли с нещо за салсата. Беше открита проста математическа грешка, която променя част от награждаването. Вече втори ден организаторите на Годишните Салса Награди се чудят как точно да отговорят и нямат решение за това. Създалата се ситуация е индикатор, че явно тези награди не са направени, за да развиват и поощряват салса средата като цяло, а са в услуга на една част от нея. Което ги прави корумпирани, деградирали и неистински. По-просто казано - Годишните Салса Награди са измама.
Гена,мойте уважения към Алфредо и неговият труд,също и към отбора,понеже си говорим за морал......,а и аз не искам да споря с никой....самият факт,че
Алфредо е роден в страната на Хосе Матри, Антонио Масео, Че Гевара и Фидел Кастро. Там измамниците не се толерират.
Ето защо Алфредо се отказва отвсички дадени му статуетки и от предишните години. Според него Годиншите Салса Награди са една лъжа и измама, което ги прави неистински.
Историята ще бъде разказана и разказвана на Алберт Торрес, Стефан Еленков, Ерик Лалта, Италианското салса общество и всички останали, за които се сетите.
Не забравяйте, че никой от нас не е по-голям от салсата. Тя е първичната култура на целия латиноамерикански свят, който е неразрушим. Той не приема лъжата, като средство за прогрес.
Гена,мойте уважения към трудът на Алфредо и отборът му.
Със сигурност салсата е над всичко!
Моля те,само не обиждай трудът на останалите,особенно не ми се иска да обвиняваш някой в лъжа и измама!
Не съм говорила с никой,защото не сме се срещали!
Взети са решения...общи решения,ти не си съгласна с тях ...разбрахме го,но да обиждаш така...не го разбирам!
Ако за Алфредо...една истинска награда няма стойност....добре...той си знае,но само защото ти или някой не е сагласен с нея да се обвиняваме в измама....няма да стане!
И още нещо,моля те....,както никой не бива да си позволява да омаловажава трудът на Алфредо и го цени като истински професионалист,така и ти не го прави с трудът на другите!
Аз ще кажа моето решение.........,нека всеки сам си прецени,че ми се повръща вече от тези интриги!
Говоря тема- награда: състезателна...отбор
И ти отговарям лично на теб
В спорта-
едно от най-трудните неща според мен е да се създаде отбор!
Защо?-трабват много качества-много общ труд,синхрон,много хора...много различия..като визия,като възможности ,като изпълнения...сигурна съм ,че всеки сблъскал се с това го е разбрал!
Имаме два тима....няма да говоря с имена....,а с факти,после ще сложим имената,след като вземем решението:
Тим1: има 1-во място на Фестивала в Албена/фестивала е с посещаемост около 1200 човека,международен - гостите са предимно европейци,съдиите са международни и 3-български,има корекция в класирането......,заради грешка на системата- фестивала се организира за първи път/,тук участват 4 тима,страхотно изпълнение
Отборът има и 2 място от 4 -Фанта Салса Фестивал-/фестивала е с посещаемост около 2000-3000 човека/,международен....-гостите са от целият свят,съдиите са предимно международни,има само 1 бг. съдия,отборите участници са 5 тима, страхотно изпълнение ,но отборът има едно падане по време на изпълнението
Отборът има 1-во място на София Салса опън - състезават се 2 отбора ,печели този отбор,съдиите са български,а реално отборът е домакин
Сега за Тим 2:
Тим2:
има 2-во място на Фестивала в Албена/фестивала е с посещаемост около 1200 човека,международен - гостите са предимно европейци,съдиите са международни и 3-български,има корекция в класирането......,заради грешка на системата- фестивала се организира за първи път/,тук участват 4 тима,страхотно изпълнение
Отборът има и 1 място от 4 -Фанта Салса Фестивал-/фестивала е с посещаемост около 2000-3000 човека/,международен....-гостите са от целият свят,съдиите са предимно международни,има само 1 бг. съдия,отборите участници са 5 тима, страхотно изпълнение ,
т.е. Въпрос...?
Кое от двете състезания е по-престижно?
Какви са изпълненията на двата тима?...Има и видео!
Колко са отборите участници?
Каква по яисленост и народност е съдийската колегия?
Чисти ли са изпълненията на двата отбора?
Каква е посещаемостта и какъв е ранга на даденото състезание и събитие?
Има още много въпроси,но мисля,че и тези стигат...!
Говоря тема- награда: състезателна...отбор
едно от най-трудните неща според мен е да се създаде отбор!
Защо?-трабват много качества-много общ труд, синхрон,много хора...много различия..като визия,като възможности ,като изпълнения...сигурна съм ,че всеки сблъскал се с това го е разбрал!
Уважения към трудът на хората в тези отбори!
Решение обаче трябва да се вземе,взимат го съдиите,не ние!
Ние гледаме факти!Фактите ни представят после пред света!
Деси
П.С. Моля те и още нещо,коригирай в сайта си....Фанта Салса Фестивала е през месец май,а не март,както пишеше.....и още нещо....там никъде не беше сложила освен първото място в Албена....,2-рото за Фанта Салса Фестивала ,нито за София Опен!
Редактирана от desir на 21.01.2009 в 17:40
Деси, късно е.... Има една много хубава песен - Too
late To Apologize
Мнението не е на Гена, а на Алфредо Торрес.
Редактирана от molestosa на 21.01.2009 в 17:43
Чудесно, сега и тези, които не са знаели, вече знаят, че отборът на Алфредо се е попребил на сцената. Как не са ги дисквалифицирали незнам.
Не му направихте особена услуга на Алфредо с това "дайте си му наградата", по-скоро го изложихте. Нищо лично към Алфредо, той е велик танцьор, но явно се е предоверил на говорителя си в този форум.
За всичко си има обяснение, но защо пък трябва да обиждате и клеветите. Накрая ще има и съдени за обиди и клевети май. Че нещата вече съвсем излязоха от контрол.
Всеки може да падне на хлъзгав под. Важното е след като паднеш, да намериш сили и да се изправиш и да продължиш.
Деси, ти все още не си се изправила и не искаш да го направиш.
molestosa писа:
Деси, късно е.... Има една много хубава песен - Too
late To Apologize
Мнението не е на Гена, а на Алфредо Торрес.
Гена,
Алфредо е велик танцьор ,хореограф и невероятно готин човек.
Аз го харесвам и ценя, той носи душа и страст в танца,предава го на хората и ги запалва ,носи една култура в себе си и автентичността и,носи заряд за салсата,който малко хора имат , но ние....говорим за факти,разбираш ли...не за симпатии и антипатии!
Нека има късмет и да ни радва за в бъдеще,зашото е уникален танццор...,успех и на тима!Имат...много заряд и красота на сцената....казвам го като зрител!
Остави статуетката......не тя е важна ...,нали?
Но не ми взимай правото да имам мнение и не ме карай да се чувствам виновна за това!
Ти също взимаш решения,дори и да не ти харесват, нали?
Редактирана от desir на 21.01.2009 в 17:51
Не съм готин и не искам да ме харесваш. Фактите са, че 1+1 е 2!
Факт е, че твоят екип призна, че не е бил съгласен с решението ти. Защо чакаше да пиша, за да почнеш да разтягаш локуми. Дръж ги при себе си, защото вече не са ми нужни.
Моето мнение е различно от твоето.
За мене тези награди са лъжа.
Деси, ако искаш да продължим с полемиката, нека да започнем да броим Публиката в Хасково - около 8 000...
Редактирана от molestosa на 21.01.2009 в 18:00
molestosa писа:
Не съм готин и не искам да ме харесваш. Фактите са, че 1+1 е 2!
Факт е, че твоят екип призна, че не е бил съгласен с решението ти. Защо чакаше да пиша, за да почнеш да разтягаш локуми. Дръж ги при себе си, защото вече не са ми нужни.
Моето мнение е различно от твоето.
За мене тези награди са лъжа.
Моят екип.....,нека каже сам какво е мислил,аз казах моето мнение!
...сори за офтопика, но мисля че има лека връзка към спора тук:
==============================
Хора, Анхел е написал още неща пускам ги тук, може да ги прочетете и тук и да му отговорите: http://ljube.com/...
==============================
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:05 pm | промени
Sdrabeite,iskam sas tesi kradki zaobstenia da posdrabia vsichki tesi koeto posnabam y tesi koeto ne posnabam koeto tantzubat salsa v balgaria,mnogo som stasliv che mujach da saadan neschto koeto seki koeto se dokosne da tantzuva salsa bv balgaria schte moje da oseschta radosta na jivota,blagodaria na boga che mi podari tosi talant, da moga da naucha drugi da tantzubat y to po istinski nachin,samo neschto malko iskam da kaja salsata ne e edna matematicheschka formula ot 123 y 456 ili 123 y…… 567 ili edin kup ot mnogo figuri sas sigurno ne e tova,salsata triadva da ima duschdno ojibiavane,drug pat schte goboria za toba kogato doida v Sofia,az samo kasbam za sega BLAGODARIA NA VSISCHKI y da ne zabraviaite che bi nosia v zarseto mi LIPSCHVATE MI uspechi pres nobata godina na vsichki ANGEL LOPEZ::::LA LEYENDA DE LA SALSA EN BULGARIA))))))))))))BICHAM BI.
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:24 pm | промени
Ne se sanniabaite che son az,da az son ot tuka ot Munchen bi posdrabiabam sichki moia tel:004917665100858 , moia emeil:,bapreki bie ne snaejte za mene az bi sledia y binagi son mnogo nabliso , interneta e guliama rabota moga da bi sledia daje kogato tanzubate,nimabaite da ne e tolkova blizo bischdanbi))))))))))))))))))))….OBICHAM BI:ANGEL LOPEZ::::LA LEYENDA DE LA SALSA EN BULGARIA.
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:27 pm | промени
Iskam seschto da posdrabia ekipa na tasi organizatzia cherz koeto moga da da ispratia tezi zaobstenia y bi pojelabam priadna y uschpeschna godina ANGEL LOPEZ:
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 5:15 pm | промени
jUBE:nese isnenaday kogato doida v balgaria na gosti schte ti posetia da mojeme da tantzubame salsa i togaba schte bade palno schou ,blagodaria ti za tasi informatzia ,posdrabi na Miguel,Pambos,Sononi,Yeniy ot linea latina,Aldo,uchinistite koeto viacha sas mene v moita grupa za tanzti,Ariel,Raed, Desi,Schascho y Sbeti,Rado,Monika,Alfredo torres,Raul,Maria instruktora po tanzti,y na vsichki koeto tanzubat,do skoro uspech.ANGL LOPEZ
Кютека както знаем от минали години, е неизменна част от състезателните изяви. Надявам се до там да не се стига, но това е една от причините да не харесвам състезанията и наградите. Явно нервите, които се събират, са големи и накрая нещата избиват- било във форумна война, било в реална такава. И май не се влияе от това дали участникът е от страната на Тато или на Фидел.
Аре ся пепел ми на устата.
И билетчета може да продаваме за срещата, щото К1 ще има много пасти да яде пред зрелището дето ще предложим
Абе тука много народ страшно го бива по високопарните приказки, що не вземете да се кандидатирате за депутати?
Редактирана от thunderchief на 21.01.2009 в 20:20
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
desir писа:
П.С. Моля те и още нещо,коригирай в сайта си....Фанта Салса Фестивала е през месец май,а не март,както пишеше.....и още нещо....там никъде не беше сложила освен първото място в Албена....,2-рото за Фанта Салса Фестивала ,нито за София Опен!
Деси, понеже не си никоя, за да ми кажеш какво да пиша в сайта си|(той всъщност е на АлфредоСтайл, не мой), не смятам да ти се обяснявам. Аз не съм ти казала как да си подреждаш пепелниците в Салса Плюс например, въпреки че е възможно от сервиране и барманство да разбирам повече от тебе.
Ако на Стефан му пречи една грешка, която явно е неволна в сайта(ми), предполагам, че щеше да ми го каже. Надявам се, че не съм объркала целокупния български народ с месеца, в който се е провело едно минало салса събитие, което е Фанта Фестивала през 2008. Всеки добронамерен читател би ме разбрал, а приятелка като тебе(каквато ми се пишеше миналата седмица, щото звънеше всеки ден да ни каниш да идваме на наградите ти), щеше да ми го каже. Така щях да го коригирам и да не те наранявам повече.
Както самата ти виждаш (надявам се все още да имаш тази способност, в чист немедицински смисъл), във въпросната тема на АлфредоСтайл.ком, за която говориш, са изложени само първите места на АлфредоСтайл. В което няма нищо лошо. На това му се казва резюме. едва ли е нужно в него да споменавам повече от 2-3 важни отличия. Това, че някой е паднал(явно предизвикващо нестихваща радост в тебе) и че София Опен не се е състояло едва ли не (последните две са според твоите думи и явно са много съществени за тебе неща), е несъществено.. Слава Богу има жури, което явно освен че не разбира колкото тебе от чистотата на изпълнението и останалите там, и е било съставено от неспособни български салса инструктори(особено на Албена), е дало оценките си. Да не забравяме, че все пак в това жури не е имало представител на Алфредо, а е имало такъв на другият отбор. Това броиш ли го? Та...много можем да говорим...ама нали знаеш една приказка за Оправданието - всеки си го има.
В заключение ще кажа, че те харесвам. Но не харесвам влиянието, под което мисля, че си в момента и предполагам, че това не са твоите думи. А нечии други мисли.
Можем много да говорим и да спорим за цифри и факти. Като например този, че Алфредо е преподавал 2 седмици ежедневно афро-кюбън в Унгария, след това 10 дни ежедневно в Словения салса, заедно с един от хореографите на Алвин Ейли... Можем да говорим и за това, че Алфредо и Елена направиха невероятен квартет с Майкъл Фонтс и Кирения Кантин в Италия, първото място на Dutch Open на Алфредо и Жужа, които победиха Европейските шампиони от 2007 Браян и Метчелд... Какво да кажем за Хасково с Токе де Кеда и Крома Латина и 8 000 публика, а за Sofia Dance Week и около 2 000 публика в Борисовата градина, какво ще кажеш да Мюзик Айдъл и латино концерта - от колко беше гледан - вероятно между 2000 и 3000 според твоята статистика... Предполагам, че си имаш специална точкова система и за това... Но също така мисля, че това едва ли го броиш, защото просто не искаш да го видиш.
Не съм ти сърдита, пожелавам ти да прогледнеш.
Гена
Сега се сетих още нещо. Понеже си мислиш, че аз навивам и подкокоросвам Алфредо да пише против тия награди.
Знай, че както бях откровена с тебе и отклоних поканата ти, така бях откровена и с него - посъветвах го да не ходи. Но мисля, че сгреших. В последствие той сам разбра какво съм искала да му кажа.
Редактирана от molestosa на 22.01.2009 в 00:50
Админ, защо цензурираш постове за събития и клубове? Какво трябва да се съгласува с вас - къде ще ходи човекът ли??? Човекът каза, че отива в Колорама, аз ще ходя в Салса Плюс...примерно. Какво събитие видя тук? И каква реклама. Не се обиждай, но с това цензуриране вече се излагате. Прекаленият светец и Богу не е драг!
Да не говорим, че в сайта ви е обявено събитието в Колорама с участието на Раул, така че.....чети го и ти този сайт малко, стига вися във форумите и три постовете на хората.
Редактирана от tztztz на 21.01.2009 в 23:21
tztztz писа:
Админ, защо цензурираш постове за събития и клубове? Какво трябва да се съгласува с вас - къде ще ходи човекът ли??? Човекът каза, че отива в Колорама, аз ще ходя в Салса Плюс...примерно. Какво събитие видя тук? И каква реклама. Не се обиждай, но с това цензуриране вече се излагате. Прекаленият светец и Богу не е драг!
Екипът на BGSalsa, няколко пъти се опитва да установи контакт с някой от собственици и/или управители на клуб Колорама. Никой не прояви интерес към това. Ако желаят клуб Колорама да си правят реклама в сайта - ние нямаме нищо против това, но не това е начина.
Мнението не е по темата.
Редактирана от admin на 21.01.2009 в 23:30
Ti za sebe si li govorish? V edna tema ima zasegnati po 100 pod temi, typo. Triabva da ima kontrol i daje po skoro tuk ne se nalaga takyv. Kato ne ti haresva pich... out.Vidiah mnenieto i to beshe pylno s pravopisni greshki,i ne mu beshe miastoto v tazi tema.
p.s.syjaliavam za latinicata,no niama kirilica na tova pc.
Добър вечер или добро утро,
това ще е последният ми пост в тази тема!
Едва ли идеята ми за организиране на тази или на миналогодишните Салса награди е била да обидя някого или да омаловажа трудът му,явно е имало допуснати неточности и те ще се коригират в бъдещето,но не искам да давам обещания...просто ще го видите сами.
Не искам хората да се делят на лагери или на тимове,а да се забавляват заедно и да се подкрепят!
Защото,както каза една дама...по-горе в темата.....,"салсата е над всичко" и е права!
Нека ме извинят тези,които са се почувствали засегнати по някакъв начин ! Много се изписа, може би е време и да спрем?
Късмет и много успех на всички през годината!
С уважение към всички,които носят салсата в себе си!
desir писа:
Добър вечер или добро утро,
това ще е последният ми пост в тази тема!
Едва ли идеята ми за организиране на тази или на миналогодишните Салса награди е била да обидя някого или да омаловажа трудът му,явно е имало допуснати неточности и те ще се коригират в бъдещето,но не искам да давам обещания...просто ще го видите сами.
Не искам хората да се делят на лагери или на тимове,а да се забавляват заедно и да се подкрепят!
Защото,както каза една дама...по-горе в темата.....,"салсата е над всичко" и е права!
Нека ме извинят тези,които са се почувствали засегнати по някакъв начин ! Много се изписа, може би е време и да спрем?
Късмет и много успех на всички през годината!
С уважение към всички,които носят салсата в себе си!
инж,Десислава Андреева
Браво, Деси!
Поздравявам те, че поне ти остана докрай във всичко и достойно си стоя зад името и позицията, пое вини, които не бяха твои и въпреки това остана с гордо вдигната глава.Браво, че си мъжко момиче!
Rumbero del Cerro чрез конферансие:
-Сега пиша ли правилно?
Това е безпрецедентен случай да цензурирате някой , който не сее обиди, а казва че иска да отиде в Колорама или Салса + и да си потанцува...защото спорът тук мина всякакви граници!!!
Моля, за адекватност от страна на всички пишеюи и на админите!!!
Благодаря!