BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Страхове
charlies_angel
Незнам дали темата ще ви е интересна,дано.Имам желание да разбера какви са страховете на хората на изкуството(как звучи само Grin )-танцуващите салса.Знам че всеки го е страх от нещо. Smile Е,споделете.
Мен ме е страх от птичия грип(ама сериозно),страх ме е също и от тъмното,страх ме е от самотата,сега не ми идва наум друго.Е ваш ред е Wink
Редактирана от charlies_angel на 13.07.2006 в 23:11
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
melody
Мен ме е страх,хората да не загубят душата си,да не загубят надеждата,да не се обезверят.Страх ме е децата ми да не кривнат по "лошия" път.Срах ме е от война,страх ме е от някакво голямо природно бедствие.Като бях малка изключително много ме беше страх от тъмното.Привиждаха ми се какви ли не движещи се сенки...,а пък ако съм гледала и някакъв психарски филм,фантазията ми се развихряше съвсем.Сещам се,когато четях"То" на Стивън Кинг как изпадах в ужас ,когато трябваше да отида до тоалетна вечер.Непрекъснато си представях как излизат разни неща от каналите.Движението,докато гася лампите и си легна беше на прибежки.Сега този страх се притъпи..Човек когато има деца трябва да преодолява страховете си..Някои страхове...
P.S.Забравих да кажа,че много ме е страх от високото.Като погледна отгоре ми се завива свят, разтреперват ми се краката и ми се свива сърчицето...
Редактирана от melody на 08.10.2006 в 06:36
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

thunderchief
Най ме притеснява да не се шубелисам в критичен момент, останалото винаги се оправя ако човек запази трезва преценка. В момент в който човек го е шубе е желателно да си намери интензивна занимавка, за да няма време да се шубелиса. А като малък ме плашеха с Торбалан и ефекта беше обратен.Адски ми се щеше да го видя и ми беше чудно има ли си торбаланчета
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
Ха-ха...И мен много ме плашеха с Торбалан.Показваха ми една малка торбичка,от която той евентуално щял да излезне и да ме вземе.А мен хем ме беше страх,хем се чудех как се побира този толкова голям и страшен Торбалан в тази мъничка торбичка....Детски работи...Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

marinata
мене като едно не толкова голямо дете сигурно от много неща ме е страх...страх ме е от високото...но мисля да качам с банжи
Wink

edit: admin
Писането на шльокавица във сайта и прилежащият форум - не се толерира!

Редактирана от admin на 15.07.2006 в 23:35
vamos a bailar!

karfi4ka
Преди време ме беше страх от височини, ставаше ми много зле. Сега обаче обожавам да катеря високи и стръмни места, но наистина доста усилия положих, за да преодолея паниката.
Иначе в моята буйна младост Grin ме плашеха не с Торбалан, ами с Циганина, който идвал и взимал със себе си непослушните деца, които не искат да ядат Grin И то не как да е ги взима, ами се качва по стената! Grin и влиза през прозореца! ....и ако знаете колко съм го чакала Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
melody
Имаше една такава приказка:
"Единственият начин да излезнеш от тунела е,като преминеш през него"
Понякога действа!

charlies_angel
И мен не са ме плашили с торбалан а един също всяващ страх неизвестен герой-Бай Михо Grin.А как си го представях само!Не е истина просто.Когато мина покрай мазето ,все още ме е страх от него Grin
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
dideldum
А мен ме плашиха с баба Меца, която трябваше да ме изяде, но така и не я срещнах Grin за мой късмет.
Най-големият ми страх е да не се пребия, докато слизам по стълби в тъмното. Имам чуството, че така съм си заминала в предишен живот, ако въобще го е имало Pfft. Така, че светвайте по-често лампите по стълбищата, моля ви Wink

sssss
dideldum писа:
А мен ме плашиха с баба Меца, която трябваше да ме изяде, но така и не я срещнах Grin за мой късмет.
Най-големият ми страх е да не се пребия, докато слизам по стълби в тъмното. Имам чуството, че така съм си заминала в предишен живот, ако въобще го е имало Pfft. Така, че светвайте по-често лампите по стълбищата, моля ви Wink

Дидке-Питке Smile с баба Меца викаш са те плашили, а...!? Ами каквато си ми Меденка Любимка ... нормално е.
Отностно стълбите, щом се страхуваш, защо тогава постоянно се наказваш слизайки и качвайки се по стълбищата, а не използваш асансьора с менSmile хахаха или действаш на принципа ... "Ей така се калява стоманата!"

Четох някъде за мен, че в предишния си живот (била съм мъж) и съм лежала в затвора Smile, защото съм защитавала бедните и нещастните хорица, та лошите ме хванали и заключили в тъмница и по тази логика...страх ме е от МИЛИЦИЯТА мен Smile хахахха, нещо да не ме пипнат, че съм доста криминално проявена личност ... т`ва наркотици, рокенд-рол и ... така Smile!

WinkWinkWinkWink

dideldum
if, ами липсва ми движението през деня, задните ми части са заприличали на офисен стол Wink Да се обърна да видиш... хи-хи GrinGrinGrin

и довечера на партито без наркотици ... Wink само салса

sssss
dideldum писа:
if, ами липсва ми движението през деня, задните ми части са заприличали на офисен стол Wink Да се обърна да видиш... хи-хи GrinGrinGrin

и довечера на партито без наркотици ... Wink само салса

Smile викаш ... дупето ти е сключило двустранен договор за симбиоза с офисния стол, а? Колко познато!

Предлагам ти скоро да си сменим професиите, нищо че се водим creativeSmile (ха-хо с една дума).
Дай да мислим по въпроса...аз си мисля за мен...инструктур по селски туризъм или, пътеводител на екопътечки.

Дали Smile нашите трудоваци от Министерството на труда са ги включили в бумагите си, като професии, то като се замислиш...осигуровки ти не трябват Smile, в гората има всичко!!!
Предпочитам в гората, отколкото където сме заплашени да ни изпратят - психо-диспансера.

Какво ти се бачка на теб? А на Вас?Smile

dideldum
о, за гората съм ЗА с двете ръце, на мен остави блеенето по птиците и облаците Grin Аз ще водя туристите по следите на Белоглавия лешояд или Морския орел.... или ако не ги срещнем поне до горската кръчма... там все някой палав синигер ще ни посрещне Pfft

karfi4ka
И аз си харесах нещо като за мен - скачам смело в графата "Клоуни, илюзионисти, акробати и други, приравнени на специалисти "Grin - код 3474 от Националната класификация на професиите и длъжноститеGrin Grin Grin

sssss
karfi4ka писа:
код 3474 от Националната класификация на професиите и длъжноститеGrin Grin Grin

хахаха ... това "свободни професии" ли се води?
Да не станем колеШки, че немоем да скачамеSmile ... леко си губим точката, дет се викаSmile!

karfi4ka
Ми аз не виждам пречка човек да си работи като клоун на трудов договор Grin Grin Grin

pimiento
To пречка няма, но не можеш да се издържаш с това. Ако имаш желание мога да те свържа с един от мойте колеги- той е квалифициран клоун, завършил пантонима в НАТФИЗ- нищо, че основната му дейност е коренно различна Smile

karfi4ka
Ей на това му се казва съпричастност!Grin
Аз всъщност си имам доста интересна професия, с която се издържам, така че смело можеш да ме запознаеш с един квалифициран клоун Grin Че ми стана интересно Grin

dideldum
Чувала съм, че клоуните извън сцената са малко тъжни, тях няма кой да ги разсмее.... дали е вярно?
Много ми харесват живите паметници, но им се чудя как издържат, аз и 5 мин не мога да стоя на едно място Grin

melody
Много се извинявам,че се намесвам,ама защо не говорите по темите,а пък за другото можете да си пращате на личниWinkSmileБез някой да ми се обижда!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения