BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За новия клуб Кавалер
alegria
Някой ще сподели ли как е в новия клуб КавалерWink Вчера трябва да е било първото парти там и ще е интересно да се напишат отзивиHaker Ако има и снимки още по-добре

Helios
На 25 септември /петък/ бях на горещото парти на клуб "Кавалер". Имаше около 30 души купонджии и гости от Венецуела и Еквадор. Беше страхотно. Танци до зори. Uraaa Изискана атмосфера и прекрасна музика. Като цяло място, от което трудно можеш да се откъснеш и наистина си заслужава да се писети.

alegria
Благодаря ти Helios за инфото, а знаеш ли нещо за организаторите, познати ли са в салса обществото или са нови лица Smile

gin
Chic Dance...

rusalkata
Присъствах на партито на този клуб в 'импулс' тази неделя и много ми хареса. Обстановката е супер, реновирано е, луксозно, пода е идеален за танци. Партито беше много добре уредено, а музиката - невероятна, което поддържаше висок градуса на настроението. Единственото неприятно нещо е, че входа е малко висок - 6 лв., но партито си заслужаваше.
Желая успех на организаторите и ако може да има партита и в други дни освен неделя Smile

katka
Партито беше силно, имаше доста добри танцьори / и танцьорки разбира се / Smile
Харесаха ми и музиката и осветлението и атмосферата.. всичко всичко .... беше много хубаво.
Определено ми направи добро впечатление че присъстващите мъже не бяха от онези противни лепки които само ти досаждат и не те оставят на мира, както се случва по други заведения... а бяха истински кавалери SmileSmile
Много съм доволна, сигурна съм че ще имат успех !!! Smile

EDIT: admin - писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!
Редактирана от admin на 14.10.2009 в 22:38

RitmoDelCuore
Не знам как са партитата на Chic dance, но когато видях инструктора им на едно парти, бях изключително доволна, че при напълно случайния си избор на школа не съм попаднала точно на тази...

lazorini
Очевидно е че болшинството от жените ни харесват, както по горе се разбира. Но жената или "RitmoDelCuore" без да се представи от "отбора" в който е! - е в отбора на друго парти на което явно вече пречим! Shock
Редактирана от lazorini на 16.10.2009 в 14:10

http://chicdance.com/
atila
lazorini едва ли пречите на когото и да е , сигурен съм че RitmoDelCuore казва с особенно мек тон - че не ставате нито за танцьори нито за преподаватели Smile))) което си е чистата истина ......

това заприлича на заяждане , ама не е .... само истината такава каквато я виждам аз .....

lazorini
atila написа:
lazorini едва ли пречите на когото и да е , сигурен съм че RitmoDelCuore казва с особенно мек тон - че не ставате нито за танцьори нито за преподаватели Smile))) което си е чистата истина ......

това заприлича на заяждане , ама не е .... само истината такава каквато я виждам аз .....

Atila се явява като поредната обидена дама!
Нас всеки може да ни види, посети и прецени дали ставаме за инструктори или танцьори. Тъй наречения особено мек тон подхожда на запалянковците или ултрасите по стадионите на футболните мачове. На тези две недоволни дами, които продължават да крият принадлежността си към „отбора”... хайде малко смелост!... или ако се разкриете ще разберем може би откъде идват комплексите ви.
Редактирана от lazorini на 16.10.2009 в 18:09

atila
lazorini, .... скъпи.... намери ме в салса + в неделя, ще те чакам на бара , само попитай....коя съм Dariy

lazorini
atila написа:
lazorini, .... скъпи.... намери ме в салса + в неделя, ще те чакам на бара , само попитай....коя съм Dariy

Най-сетне се разкрихте, което е проява на самочуствие. Не сме обиждали никой от хората, които посещават Салса +, а напротив много уважаваме това заведение. Сигурно и сме се забавлявали заедно, но откъде реши, че като висиш на бара трябва да имаш монопол от мнение върху салсата изобщо! Прилича на сектанско поведение, което е типично за хора „висящи”.
Имаме клуб не по лош от Салса +. Благодаря за поканата, но не се интересувам от хора като теб. Не се страхувай! - ако си толкова добра при теб ще идват все още виртуози и няма да загубиш крехкото си самочуствие.

atila
Така и не знам какво ви има на вас..... някакво отклонение е явно.... смяташ ли че на някой му пука какъв клуб имате и защо ви е ..... наистина ли мислиш че си толкова важен ? стига си спамил форума с уникалната атмосфера на бившето гейско заведение.... и да ти кажа още нещо, заведенията не ги делим на наши и ваши, сега в салса+ е най доброто парти, по добро става когато гостуват алекс и деян.... няма да пиша повече, стига си цапал форума....

lazorini
Очаквах да се представиш с повечко интелект, но уви слабо!!! Обичам предизвикателствата, но явно не ти стигат силичките. Можеше да стане по-интересно ако беше отделяла повечко време за себе си, за да намериш пътечка към хората, съжалявам! Съвета ми е по-малко да тъпееш по баровете, а да се поприбираш вкъщи.

tino1904
GrinАма вие ще ме уморите !

Valtz1
Много се извинявам, но настоятелно моля да не бъде причисляван atila към женския род. Благодаря.Ho Ho
Редактирана от Valtz1 на 17.10.2009 в 16:26

lazorini
Оставяме го сам да се определи... Banned

salserra
Отдавна не се бях забавлявала така във форума Smile))))))))))))))))))))))))))))))

thunderchief
Да му се не види от три месеца не съм стъпвал на парти ама като гледам нещата никак не са се променили и салсата все повече престава да ми липсва като прочета нещо от сорта на "Баси мааму тоз инструктур колку йе гола вода" и пригласяния от сорта на "Ма верно йе гола вода" от авторитетни салса "критици" и вместо отговора да е полагащото се за целта мълчание се плясва нещо от сорта на "Ибаф мааму колко сме добри щом кат не ви кефим сигур сте от конкуренцията и ногу ви пречим(кеф, кеф, кеф ша знаиш)".

Въобще нещата явно отиват на прогресивно отъпяване на атмосферата.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

tanyatasheva
Valtz1 написа:
Много се извинявам, но настоятелно моля да не бъде причисляван atila към женския род. Благодаря.Ho Ho

Що бе? Атила не е ли велика владетелка и вождка на хуните? Ho HoHo HoHo Ho
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,656 уникални посещения