BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Дон кафе салса фивър найтс, 25-26 септември
tsveti_m
Някой има ли информация за това събитие? Луис и Мелиса ще идват в София за него, но какво точно представлява - шоу програма, уроци, парти; ще има ли други участници и въобще дали е публично или някакво фирмено събитие?

mirelka_
май всички искаме да знаем повече Smile
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

salsafeverbulgaria
Информация ще бъде публикувана до края на деня.

http://salsafever.org/
salserra
След като вече се изясни всичко около събитието, остава само да дойде време за купона Wink Идеята звучи супер и със сигурност Луис и Мелиса ще взривят партито Smile

VeShti4kAta
ДААААА!!!!!!!!!!!! Uraaa

salsafeverbulgaria
Който иска да си закупи Party pass или Full pass за "DONCAFE Salsa Fever Nights", може да го направи в посочените по-долу клубове и школи или днес (15.09.2009) на Латино сцената на Sofia Dance Week, Лятната сцена в Борисовата градина, след 16 часа.

Клуб “Салса Плюс” – София - всеки ден и по всяко време
“Social Jazz Club” – София (по време на партитата на "Salsa con Miguel" - вторник и неделя от 21:00 до 01:00 часа)

София: Street Salseros, Pa’Lante Dance Project, Salsa Diva, Salsa La Vista, Salsa con Miguel, Salsa Fans, Extravaganza, Tropicana Dance School, Salsa De Fuego, Ина&Захари
Пловдив: Salsa Pa Ti, Salsa de Cuba, Poco Loco
Варна: Sabroso, Malambo, Amor
Бургас: Salsa Club BFU, Salsa Dune, Bourgas 75
Шумен: Miro' Dance
Плевен: Street Salseros

salsafeverbulgaria
ОСТАВАТ 4 ДНИ!!! Smile

tanyatasheva
Пожелавам ви успех! Чакаме с нетърпение!Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

salsafeverbulgaria
Вярно е, Танче... затова и опитваме Smile Нека утре си изкараме заедно едно страхотно парти Smile

salsafeverbulgaria
Вече можете да посетите новата ни интернет страница:
www.salsafever.org

salsafeverbulgaria
Здравейте, приятели Smile

Щастливи сме, че се видяхме вчера, и че всички бяхме част от чудесното парти с Луис и МелисаSmile Надяваме се да се видим и довечера на уъркшопите в зала 3.3. на НДК

- 19:00 - 20:00 - Men & Ladies' Styling
- 20:20 - 21:20 - Partner work

До залата се стига, като се влезе през главния вход на НДК. Свивате веднага вляво и с асансьор № 1 или № 2 се отивате на седмия етаж.

Smile

atila
Хубаво парти стана, голяма забава , голямо състезание .... голямо паве ми се падна..... тъп късмет.....
за другия път организаторите да помислят тоя тип сошъл състезание да има предварителни квалификации Smile)) щото иначе е смешно ..... да се паднеш със партньор който "танцува на 2 от февруари " и не може да направи бейсик и адиос.... кошмарно беше ..... Smile))) за следващото нека записалите се да си избират партньор от другите записали се или от публиката ... поне да има тръпка Smile)))

Sweety
Grin хайде, Атила, много добре си беше състезанието и именно в това беше тръпката...но много се разглезихте,вие кавалерите, и на всеки салсеро дамата му пречи!
иначе партито беше страхотно - с много настроение, танци и емоции! жалко само, че на следващия ден бях на работа.Тъп късмет (цитат от Атила :Wink
Редактирана от Sweety на 29.09.2009 в 00:21

Valtz1
Атила, ти не можеш да танцуваш on2??????????????!!!!!!!!!!!!!Ho Ho

rosko7
1 или 2, има ли значение.... момъка трябва да умее да танцува - Луис, например, си денсеше с някакви не особено можещи, но има се получаваше така все едно са тренирали преди това....
Атила, проблемът е в твоя телевизор, а не момичето... Ara
Смени канала Booble

tino1904
Браво на мацките ! Аз пак , като танцувах с Луис имах чуството , че имам само един крак - при това левия или , че имам осем крака и всеки един пречи на другия - не знам от какво зависи - от мъжа или от жената , та да стане танца , но при мен танца много рядко се получава , когато ме дърпат така , като че ли съм " Камаз " , а други мъже ме водят с едно пръстче и става чудно ...

El Doctor
Интересно събитие...Някои не вярват, но късметът има значение.Висях на балкона над журито и виждах много ясно всичко. Някои хора наистина нямаха късмет с партньорката...Колкото до Он1, до Он2 както му свикнеш,дали започваш с кормуване с ляв волан или десен воланWink В Англия нямам самочуствието , че
ще се оправя лесно с движението, а тук повече от година се занимавам с Он2, но личния ми качествен контрол не ми дава огромни криле на самочуствиетоWink
Инак ...ми се струва че колкото и да е добра дамата и колкото и да е добър кавалерът, понякога не се получава "съвсем така както трябва",май и някакъв флуид неизвестен се намесва...но един наш виден преподавател защитава докторска теза на тема "Психология на танца", той да каже...Wink
А пропо, Мелиса и Луис са като АЕЦ, капнали изчезваха нейде за 10-15 минути и се връщаха пращящи от енергия...Бре, евалла!Wink Това се казва "презареждане".
Купонът беше приятен !

thunderchief
Сегинка аз май съм наред да злорадствааам.
Оказва се видите ли, че великото танцьорин на салса Атила, дето се занимава да брои стъпките на хората, не може да води на двеее.
А
да се паднеш със партньор който "танцува на 2 от февруари

Всъщност означава, че жената си е танцувала нормално ма "водещия" имге е бил калпав, ма много калпав!
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

El Doctor
Ah, Tundureee,
Всъщност означава, че жената си е танцувала нормално ма "водещия" имге е бил калпав, ма много калпав!
Tvita izaishtna slovestnost e nenadminata...:-)
A propos, mejdu 6.10. i 111.10. ste bada v UK slujebno v nekvo selo Charnwood do Leicester , ta ste te pitam za suveti za jivota i cenite v UK.
Badi zdrav1 :-) :-)Smile

El Doctor
Съжалявам, за латиницата...но искам да кажа още нещо хайде да не си разваляме настроението и да не гледаме в паничката, или в крачките на другия , а да си гледаме кефа и приятно да си изкарваме, тоест изящната словестност да е насочена и към други по позитивни неща, поздарви! Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,583 уникални посещения