BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Salsa Congress в Бургас, Юни 2009
sorrysorry
На 12,13 и 14ти Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...Организатори на събитието са КСТ"Бургас'75"-Salsa group

EDIT: admin
- писането на латиница в сайта е забранено!
- подадената информация е доста полезна, но изключително не пълна! липсват организатори, дати на провеждане, поканени гости, DJ

Редактирана от sorrysorry на 19.09.2008 в 01:11

lindeman_
кой го организира? Wink
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
dian
ще станем страната с най-много конгреси на глава от салса населението Wink

http://www.salsadjs.net
lindeman_
За да спестя повече спорове и да не развалям темата на приятелите от Бургас си трия поста от темата Wink Който трябваше да го види го е видял Wink за мен това е достатъчно Cool
Редактирана от lindeman_ на 18.09.2008 в 01:00

miss_french
sorrysorry писа:
През Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...

- подадената информация е доста полезна, но изключително не пълна! липсват организатори, дати на провеждане, поканени гости, DJ

Абе, админ-а, нали пише, че скоро ще има повече инфо... ама това скоро не се знае кога е... Grin малко търпение деSmile)

admin
miss_french писа:
sorrysorry писа:
През Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...

Абе, админ-а, нали пише, че скоро ще има повече инфо... ама това скоро не се знае кога е... Grin малко търпение деSmile)

miss_french - не разбирам желанието Ви да се заяждате с екипът на BGSalsa, но ние като team не организираме Салса Конгреса в Бургас. Ако се запознаете отново с мнението на sorrysorry ще забележите, че информацията за конгреса е подадена от sorrysorry и само коригирана от мен (забранено писането на латиница).

Желая Ви лека вечер и много усмивки! Второто ... най вече Smile

http://www.bgsalsa.info
sorrysorry
дравейте салсероси,относно конгреса инфо-то ще е качено когато е обновено,така че имайте тарпение,+ това има достатъчно много време до тогава,така че expecting soon.......

cubalibre
admin писа:
miss_french писа:
sorrysorry писа:

miss_french - не разбирам желанието Ви да се заяждате с екипът на BGSalsa, но ние като team не организираме Салса Конгреса в Бургас. Ако се запознаете отново с мнението на sorrysorry ще забележите, че информацията за конгреса е подадена от sorrysorry и само коригирана от мен (забранено писането на латиница).

Даммм. Много лесно се засягаме нещо .А? А за по-горното мнение на lindeman_ нищо няма да кажете , нали.Както винаги БГ-салса са най-коректните.Бравооо. Евалааа.Супер сте. Май почвам да разбирам защо някои не искат дори имената им да има в сайта ви ...

cubanos
lindeman_ писа:
нека има бе, кво толкова Wink) мойте съграждани от Пловдив се излагат с организация и фестивали, поне бургазлиите да направят нещо готино Smile представяш ли си да организираш опън състезание и да участват 3 двойки в девизия и после да имаш честта да се хвалиш, че си спечелил медал GrinGrinGrin или хората ти са влезнали в 3-ката GrinGrinGrin хаха луда работа GrinPfftPfft

Sorry за грубия език, който ще използвам по нататък, но всичко си има граници.
Храня добри чувства към вашия сайт, не го приемайте лично, но нека админите да си вършат работата по-добре.
Такива, като въпросния глупак lindeman_, нямат място в салсата, а в психиатрично заведение. Интересното е, че не му се случва за първи път да плюе директно върху определени личности. Редно е да реагирате адекватно - в случая да изтриете профила му, за да предотвратите евентуални бъдещи грозни думи, отправени на страниците на вашия сайт (форум).

Ти не разбра ли, че си пълен глупак, бе господин наско?
Следващият път, като те срещна ще изядеш един шамар, бъди сигурен, комплексар тъп!
Редактирана от cubanos на 18.09.2008 в 00:44

Rumbinho
lindeman_ писа:
За да спестя повече спорове и да не развалям темата на приятелите от Бургас си трия поста от темата Wink Който трябваше да го види го е видял Wink за мен това е достатъчно Cool

Хехе Wink
Редактирана от Rumbinho на 18.09.2008 в 01:38

sorrysorry
Скъпи приятели,темата май не е "кой какъв е",а става въпрос за предстоящо събитие,айде моля пишете по същество,не обръщайте форума в селска свада Smile Wink
nadigrai me

lindeman_
sorrysorry я се представи кой/я си ти Wink Митака, Ицо, Владо, Гери, Данчо? Микеле GrinGrin или някой друг деятел в бугаското салса общество Smile)
Редактирана от lindeman_ на 18.09.2008 в 02:41

admin
Отдавна не съм взимал отношение по каквато и да е било тема в форума, но този път май ще се включа повече от веднъж ...

cubalibre ... защо реши, че съм се засегнал? Не, не съм - не виждам за какво трябва да съм се засегнал АЗ или някой от екипът на BG Salsa. Много ми е интересно като спомена личностите които "не искат дори имената им да има в сайта ви" ... ТУК може да поспорим доста по въпроса! В крайна сметка всеки е свободен да прави и мисли каквото по иска, никой не може да натрапва мнението си или виждането си на някой.
относно мнението на lindeman_ , съжалявам cubalibre, но явно мнението е изчезнало преди аз да го видя. Ти кое мнение имаш в предвид което не е съобразено с добрият тон ? Покажи ми го, ще се радвам да го прочета и съответно взема мерки по въпроса ...

Наистина отправям една огромна молба към всички! Спрете да си разрешавате личностни спорове и отношения посредством форуми, теми, мнения и прочие ...

[size=1]P.S. Моля придържайте се към смисъла на темата "Salsa Congress в Бургас, Юни 2009", всички мнения които не са свързани с темата, ще бъдат премахвани.[/size]

http://www.bgsalsa.info
Angel
Браво на бургаските салсероси!

А че lindeman_ е комплексар - това май всички в салса средите вече го знаят, едва ли има смисъл да го обсъждаме повече. Като не му харесват другите събития - да си организира сам. И да е на открито, че иначе ХЕИ ще го затворят Grin

irena
здравейте салсаджии. привет от малага

искам да поздравя клуб бургас 75 за това, че ще организира салса фестивал. бях член на този клуб и сам им много благодарна че ме учеха толкова години на спортни танци.пожелавам ви успех с организирането на фестивала.надявам се да мога да присъствам заедно с всички които танцуват салса в бг ,защото все още не съм виждала салса обществото там.

до скоро

- писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!

Редактирана от admin на 23.09.2008 в 14:44

sorrysorry
Хихиих Иренка мисля че зням коя си танцуваше с Марчо нали,мале дано да си ти супер яко.Благодарим ти за хубавите думи.Бъди сигурна че ще е супер организирано,както правим вече 23 години с най-големия турнир по спортни танци в БГ. www.burgasopen.com
nadigrai me

silvy
Привет от мен! Това би било нещо много готино, стига да не се провали и да дойдат достатъчно салсероси... Колкото повече, толкова по-добре, нали? Smile Важното е да има настроение и желание за танцуване! А аз с удоволствие бих посетила родния си град за "мааалко" салса Grin
We dance for laughter, we dance for tears,
we dance for madness, we dance for fears,
we dance for hopes, we dance for screams,
we are the dancers, we create the dreams.

http://www.sladur.com/new_img/4/5/4/9/7/45497.html
irena
Здрасти Sorrysorry,
ами точно тази сам аз Ирена която танцуваше с Марчо и след това със Станислав. А ти кой си????

EDIT: admin - irena, за втори пореден път Ви моля да спазвате правилата на сайта и форума към него (писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!).
Редактирана от admin на 28.09.2008 в 18:30

miss_french
admin писа:
miss_french писа:
sorrysorry писа:

Какво пък толкова съм казала вече?!?! Не съм искала да прозвучи като заяждане, само това мога да ти кажа Wink айдеSmile усмивки и за васSmile

mohito_men
Какъв е смисъла да се оповестява нещо 10 месеца по рано,след като е ясно ,че на никой от организаторите нищо не е ясно ,т.е тепърва ще тече организация и резервация на места и звезди. ако пък целят да запазят датите за да не прави никой в БГ друго салса събитие по това време.... тове не е гаранция, нагледалисмесе на застъпване или разминаване с 1 седмица на големи салса събития.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,586 уникални посещения