|
Salsa Congress в Бургас, Юни 2009
|
| sorrysorry |
Публикувана в 15.09.2008 в 21:48
|

Начинаещ

|
На 12,13 и 14ти Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...Организатори на събитието са КСТ"Бургас'75"-Salsa group
EDIT: admin
- писането на латиница в сайта е забранено!
- подадената информация е доста полезна, но изключително не пълна! липсват организатори, дати на провеждане, поканени гости, DJ
Редактирана от sorrysorry на 19.09.2008 в 01:11
|
| |
|
|
| lindeman_ |
Публикувана в 16.09.2008 в 23:48
|

Фен

|
кой го организира?
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!
|
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 17.09.2008 в 11:48
|

Напредващ

|
ще станем страната с най-много конгреси на глава от салса населението  |
| |
|
|
| lindeman_ |
Публикувана в 17.09.2008 в 13:26
|

Фен

|
За да спестя повече спорове и да не развалям темата на приятелите от Бургас си трия поста от темата Който трябваше да го види го е видял за мен това е достатъчно
Редактирана от lindeman_ на 18.09.2008 в 01:00
|
| |
|
|
| miss_french |
Публикувана в 17.09.2008 в 20:43
|

Начинаещ

|
sorrysorry писа:
През Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...
- подадената информация е доста полезна, но изключително не пълна! липсват организатори, дати на провеждане, поканени гости, DJ
Абе, админ-а, нали пише, че скоро ще има повече инфо... ама това скоро не се знае кога е... малко търпение де ) |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 17.09.2008 в 22:56
|

Администратор

|
miss_french писа:
sorrysorry писа:
През Юни 2009-та в Бургас за първи път ще се организира Салса Фестивал на открито! Всички партита ще са на басейни и sky барове, ще има спа центрове, супер лукс стаи и обслужване, готини партита и уроци, очаквайте още инфо скоро...
Абе, админ-а, нали пише, че скоро ще има повече инфо... ама това скоро не се знае кога е...  малко търпение де  )
miss_french - не разбирам желанието Ви да се заяждате с екипът на BGSalsa, но ние като team не организираме Салса Конгреса в Бургас. Ако се запознаете отново с мнението на sorrysorry ще забележите, че информацията за конгреса е подадена от sorrysorry и само коригирана от мен (забранено писането на латиница).
Желая Ви лека вечер и много усмивки! Второто ... най вече
|
| |
|
|
| sorrysorry |
Публикувана в 17.09.2008 в 23:08
|

Начинаещ

|
дравейте салсероси,относно конгреса инфо-то ще е качено когато е обновено,така че имайте тарпение,+ това има достатъчно много време до тогава,така че expecting soon....... |
| |
|
|
| cubalibre |
Публикувана в 17.09.2008 в 23:48
|

Начинаещ

|
admin писа:
miss_french писа:
sorrysorry писа:
Абе, админ-а, нали пише, че скоро ще има повече инфо... ама това скоро не се знае кога е...  малко търпение де  )
miss_french - не разбирам желанието Ви да се заяждате с екипът на BGSalsa, но ние като team не организираме Салса Конгреса в Бургас. Ако се запознаете отново с мнението на sorrysorry ще забележите, че информацията за конгреса е подадена от sorrysorry и само коригирана от мен (забранено писането на латиница).
Даммм. Много лесно се засягаме нещо .А? А за по-горното мнение на lindeman_ нищо няма да кажете , нали.Както винаги БГ-салса са най-коректните.Бравооо. Евалааа.Супер сте. Май почвам да разбирам защо някои не искат дори имената им да има в сайта ви ... |
| |
|
|
| cubanos |
Публикувана в 18.09.2008 в 00:12
|

Начинаещ

|
Sorry за грубия език, който ще използвам по нататък, но всичко си има граници.
Храня добри чувства към вашия сайт, не го приемайте лично, но нека админите да си вършат работата по-добре.
Такива, като въпросния глупак lindeman_, нямат място в салсата, а в психиатрично заведение. Интересното е, че не му се случва за първи път да плюе директно върху определени личности. Редно е да реагирате адекватно - в случая да изтриете профила му, за да предотвратите евентуални бъдещи грозни думи, отправени на страниците на вашия сайт (форум).
Ти не разбра ли, че си пълен глупак, бе господин наско?
Следващият път, като те срещна ще изядеш един шамар, бъди сигурен, комплексар тъп!
Редактирана от cubanos на 18.09.2008 в 00:44
|
| |
|
|
| Rumbinho |
Публикувана в 18.09.2008 в 00:13
|

Начинаещ

|
lindeman_ писа:
За да спестя повече спорове и да не развалям темата на приятелите от Бургас си трия поста от темата  Който трябваше да го види го е видял  за мен това е достатъчно
Хехе
Редактирана от Rumbinho на 18.09.2008 в 01:38
|
| |
|
|
| sorrysorry |
Публикувана в 18.09.2008 в 01:50
|

Начинаещ

|
Скъпи приятели,темата май не е "кой какъв е",а става въпрос за предстоящо събитие,айде моля пишете по същество,не обръщайте форума в селска свада
nadigrai me
|
| |
|
|
| lindeman_ |
Публикувана в 18.09.2008 в 02:35
|

Фен

|
sorrysorry я се представи кой/я си ти Митака, Ицо, Владо, Гери, Данчо? Микеле  или някой друг деятел в бугаското салса общество )
Редактирана от lindeman_ на 18.09.2008 в 02:41
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 18.09.2008 в 08:21
|

Администратор

|
Отдавна не съм взимал отношение по каквато и да е било тема в форума, но този път май ще се включа повече от веднъж ...
cubalibre ... защо реши, че съм се засегнал? Не, не съм - не виждам за какво трябва да съм се засегнал АЗ или някой от екипът на BG Salsa. Много ми е интересно като спомена личностите които "не искат дори имената им да има в сайта ви" ... ТУК може да поспорим доста по въпроса! В крайна сметка всеки е свободен да прави и мисли каквото по иска, никой не може да натрапва мнението си или виждането си на някой.
относно мнението на lindeman_ , съжалявам cubalibre, но явно мнението е изчезнало преди аз да го видя. Ти кое мнение имаш в предвид което не е съобразено с добрият тон ? Покажи ми го, ще се радвам да го прочета и съответно взема мерки по въпроса ...
Наистина отправям една огромна молба към всички! Спрете да си разрешавате личностни спорове и отношения посредством форуми, теми, мнения и прочие ...
[size=1]P.S. Моля придържайте се към смисъла на темата "Salsa Congress в Бургас, Юни 2009", всички мнения които не са свързани с темата, ще бъдат премахвани.[/size]
|
| |
|
|
| Angel |
Публикувана в 18.09.2008 в 17:20
|

Начинаещ

|
Браво на бургаските салсероси!
А че lindeman_ е комплексар - това май всички в салса средите вече го знаят, едва ли има смисъл да го обсъждаме повече. Като не му харесват другите събития - да си организира сам. И да е на открито, че иначе ХЕИ ще го затворят  |
| |
|
|
| irena |
Публикувана в 23.09.2008 в 14:40
|

Начинаещ

|
здравейте салсаджии. привет от малага
искам да поздравя клуб бургас 75 за това, че ще организира салса фестивал. бях член на този клуб и сам им много благодарна че ме учеха толкова години на спортни танци.пожелавам ви успех с организирането на фестивала.надявам се да мога да присъствам заедно с всички които танцуват салса в бг ,защото все още не съм виждала салса обществото там.
до скоро
- писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!
Редактирана от admin на 23.09.2008 в 14:44
|
| |
|
|
| sorrysorry |
Публикувана в 25.09.2008 в 00:26
|

Начинаещ

|
Хихиих Иренка мисля че зням коя си танцуваше с Марчо нали,мале дано да си ти супер яко.Благодарим ти за хубавите думи.Бъди сигурна че ще е супер организирано,както правим вече 23 години с най-големия турнир по спортни танци в БГ. www.burgasopen.com
nadigrai me
|
| |
|
|
| silvy |
Публикувана в 25.09.2008 в 12:15
|

Начинаещ

|
Привет от мен! Това би било нещо много готино, стига да не се провали и да дойдат достатъчно салсероси... Колкото повече, толкова по-добре, нали? Важното е да има настроение и желание за танцуване! А аз с удоволствие бих посетила родния си град за "мааалко" салса
We dance for laughter, we dance for tears,
we dance for madness, we dance for fears,
we dance for hopes, we dance for screams,
we are the dancers, we create the dreams.
|
| |
|
|
| irena |
Публикувана в 28.09.2008 в 18:05
|

Начинаещ

|
Здрасти Sorrysorry,
ами точно тази сам аз Ирена която танцуваше с Марчо и след това със Станислав. А ти кой си????
EDIT: admin - irena, за втори пореден път Ви моля да спазвате правилата на сайта и форума към него (писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!).
Редактирана от admin на 28.09.2008 в 18:30
|
| |
|
|
| miss_french |
Публикувана в 05.10.2008 в 22:46
|

Начинаещ

|
admin писа:
miss_french писа:
sorrysorry писа:
Какво пък толкова съм казала вече?!?! Не съм искала да прозвучи като заяждане, само това мога да ти кажа айде усмивки и за вас |
| |
|
|
| mohito_men |
Публикувана в 10.10.2008 в 13:51
|

Начинаещ

|
Какъв е смисъла да се оповестява нещо 10 месеца по рано,след като е ясно ,че на никой от организаторите нищо не е ясно ,т.е тепърва ще тече организация и резервация на места и звезди. ако пък целят да запазят датите за да не прави никой в БГ друго салса събитие по това време.... тове не е гаранция, нагледалисмесе на застъпване или разминаване с 1 седмица на големи салса събития. |
| |
|