BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Пода в Салса +, сторителната площадка в Бонис и………ние
Casyopea
И така! Все още не мога да си обясня, защото такива разкошни същества като нас салсеросите си мълчим по ей такива въпроси, които на мен лично ми развалят салса-кефа от бая време……..Споделила съм ги с мнозина, всички сме съгласни, ама си мълчим…….Аз като едно прилично мрънкащо, но нежно същество обаче, не мога повече да си кротувам и да ме болят коленете…..Не защото съм паднала на тях по стълбите, като в едноименната реклама на водка Флирт, а защото не мога да се завъртя и веднъж по техниката обяснена ми от вездесъщия ми инструктор без да се прибутвам с краченце, като тромаво слонче. И след цяла нощ опити да наваксам необходимата скорост за LA, да не мога да ходя с дни от болки в краката?! Ако някой още не се сеща, говоря за отвратително изтъркания ламиниран паркет в иначе любимото ни на всички (поне доскоро) заведение Салса +! Кога най-после ще бъде сменена настилката питам аз, така че клуб за ТАНЦИ като С+ да предлага нужния за целта прилично пързалящ се под?! А ако го и измият – ще стане почти съвършено! Поглеждали ли сте колко е кално в краката ви поне веднъж, докато се стараете да изглеждате изящни и щастливи по време на танц?! Кал! Като на нива! Ако трябва да се редуваме да го мием този под в Салса +! Това е предолжение към Деси! Собствениците явно са се разглезили от годините ни вярност към най-стария салса клуб в София, в който всички ходим по навик май и не полагат никакви грижи за нашето удобство като клиенти. Купуваме си скъпи и прескъпи професионални обувки за танци, които след нощ в заведението приличат на чепиците на селскостопанска труженичка!
Салсеросите сме ентусиазирани хора, обичаме си музиката и танца и често не обръщаме внимание на обстановката около нас, но миналия петък вече се ужасих! Дългоочакването завръщане на клуб Бонис бе повече от провал! Това беше строителна площадка! По пода имаше строителни материали, въпреки опитите за миене (нещо непознато в Салса +) от страна на персонала, за което ги поздравяваме. Зад завесите беше направо страшно – открехнах леко едната и не знам как от там не ме налапа някое салса чудовище! И заради този сторителен обект трябваше да дадем три лева на входа! Е, не е ли прекалено!?
Редактирана от Casyopea на 24.10.2007 в 17:45

tanyatasheva
SmileSmileSmile Бонис казаха, че ще го оправят, това беше временно положение, не са могли да спазят срока просто. И пак се пързаляше много повече, отколкото С+. Сега да се върнем на другата наболяла тема, за пода в Салсата. Всяко увеселително заведение прави ремонт веднъж в годината и го обновява за новия сезон. Понякога неуспешноSad Ние сме свикнали с интериора в Салсата, нека да си остане, но пода... Моля ви! Така или иначе заведевието има достатъчно клиенти, на един весел любител на алкохола не му пречи пода, но ние салсеросите искаме да танцуваме. Подкрепям мнението на Casyopea и мисля, че при един нов, по-добър под, Салса+ ще стане център на събитията и ще има още по-силни партита там. Много хора мислят като нас, затова отправям една гореща молба към управата на заведението, да се вслушат в нашето мнение.Grin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

sunchild
Присъединявам се към апела към Салса+ - не става за танцуване вече пода! Вчера дори от място като опитвах да завъртя краченце не се получаваше! Ще се налага да предпочитаме другите заведения, ако искаме малко да потанцуваме, независимо дали ни допадат интериора, цените и др. детайли.
Dream big!

VeShti4kAta
Всъщност в Салса+ все още има места, където може да се върти човек. Проблемът е, че по време на парти точно там са разположени масите... Така че предлагам следното решение - ако управата на заведението не може да си позволи смяна на подовата настилка (този въпрос се коментира от страшно много време и без резултат), то да вземат да направят едно разместване на масите и да ги сложат по средата на заведението, където съвсем се е изтъркал подът вече, а ние ще си танцуваме по периферията и няма да се оплакваме Pfft

clio
И аз се присъединявам към надеждите за смяна на пода в салса +Wink В крайна сметка, за специализирано заведение за танци - това ми се струва основен проблем Smile Между другото, в залата, където аз ходя на уроци, паркетът не е ламиниран (т.е. си е напълно нормален, класически паркет, в стил соц) но вече две години не е мръдналSmile)

Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:46

thunderchief
Adrenal писа:
Аз пък като едно лъжливо, слабохарактерно, страхливо и отвратително същество, смятам, че добрите танцьори трябва да могат да танцуват на всякакъв терен, а не да обвиняват пода, че им забавя ПРОСЛОВУТОТО LA. Все пак както на партитата в Пловдив, Боровец, а колко ли има още за които незнам, подовете биха могли да бъдат в ужасно състояние. Е все пак важното е някой красив, синеок момък да ни държи през кръста да не паднем. Cool

По голяма тъпотия от тая не бях чел. Нещо повече, случвало ми се е да виждам истински професионалисти(при това хора които НЕ преподават Crossbody on1) да се оплакват от гаден под по време на уъркшоп, а мене самия от гаден под обикновено ме болят коленете(което и реалната причина рядко да се вестявам на Мансардата лятос примерно). Ако смяташ че трябва да можеш да танцуваш на всякакъв под, горещо те съветвам да пробваш на лепкав, дано не те въртят много, понеже близкото Отделение по травматология ще ти стане много добре познато.
Обикновено скапания под е повече от достатъчен за да ти развали вечерта, дори и да се опитваш да танцуаш on2 и да дебнеш бавна музика(моя случай), а всъщност каквото и да танцуваш.
Всъщност това беше една от многото причини поради която един голям салса конгрес се премести на ново място тая година(и там вече подовете бяха перфектни)
Е все пак важното е някой красив, синеок момък да ни държи през кръста да не паднем.

Тю да е... лещи ще трябва да слагам
Редактирана от thunderchief на 02.11.2007 в 02:09
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:46

thunderchief
Няма нужда от лещи мога да ти уредя един синеок,

Mи те лещите ми бяха за да мина аз за синеок момъкSmile дето да държи някоя девойка за кръстаGrin
Та момченцето си го задръж, ни го щя
Редактирана от thunderchief на 02.11.2007 в 13:08

Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:47
Beneath this mask there is more than flesh and bones. Beneath this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

VeShti4kAta
Adrenal писа:

ПП А аз ако го пипна това синеоко хлапе, ще му ги извадя да си ги гледамSmile

Само да не си хвърлила око на мойто синеоко хлапе, че неговите очички не си ги давам Pfft

Adrenal
Sad
Beneath this mask there is more than flesh and bones. Beneath this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

VeShti4kAta
Ооо, ти си момченце :smu: извинявам се :hello:

Adrenal
Sad

VeShti4kAta
бачата?

Adrenal
Sad

thunderchief
Adrenal писа:
Не ти трябва да да си синеок за да държиш мадамите през кръста

Принципно не ми трябва да съм синеок, харесвам си се така. Просто се бъзикамGrin

Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:48

tanyatasheva
Adrenal писа:
Аз пък като едно лъжливо, слабохарактерно, страхливо и отвратително същество, смятам, че добрите танцьори трябва да могат да танцуват на всякакъв терен, а не да обвиняват пода, че им забавя ПРОСЛОВУТОТО LA. Все пак както на партитата в Пловдив, Боровец, а колко ли има още за които незнам, подовете биха могли да бъдат в ужасно състояние. Е все пак важното е някой красив, синеок момък да ни държи през кръста да не паднем. Cool

Значи, ако моят инструктор чуе че се оплаквам от пода, поне един месец ще ми натяква и ще ми го изкара през носа. Според него, не можем да се оправдавам с никакви външни фактори като под, обувки, осветление, или каквото и да е друго. Това за сцеплението, което казваш по-долу, също е вярно, но такъв под предпочитам, ако ще танцувам соло. Така, всеки вид настилка изисква да владееш съответната техника при контрол на тялото. При прекалено хлъзгав под, също не е лесно, движенията трябва да са много премерени. Можем да танцуваме на пода в С+ и да се въртим по десетина пърти, или колкото трябва, не ни мисли Smile, безкрайно много салса-часове имам там, дори след като се прецакаGrin НО, има едно голямо НО, ОБАЧЕ...и т.н. Това изисква такива усилия (говоря за танцуване цяла вечер, а не за два-три танца) и след това болки, травми, които НЕ СИ СТРУВАТ. Ние танцуваме за удоволствие, на нас НЕ НИ плащат за товаPfft Ако ТРЯБВА, ще танцувам и върху пирони, ако не мога, ще се науча:xox: Но аз искам, когато съм на купон, да ми е комфортно и подът да не ме измъчваSmile Схващаш ли какво искам да кажа? Например, подът в Маскара е перфектен, можеш да танцуваш цяла нощ без грам усилие и капка пот, в 18+ беше така, в Бонис е горе-долу, в Чилаут също е добре, макар че плочките не са най.добрата настилка, но става, като за купон е екстраGrin Затова ние, една голяма част от салсеросите (лично съм говорила с много хора и те са на същото мнение) искаме да се ремонтира пода в С+, защото ни е приятно да ходим там. Мисля, че няма да струва милиони и ще си възвърне много бързо разходите!

tanyatasheva
Не щем синеок момък да ме крепи, не ми се връзва с темперамента:xox:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,843 уникални посещения