BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Няма теми
charlies_angel
кефа се че супер често пуска поздравчета в темата за поздрави Wink
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
charlies_angel
леле колко съм зле
муаххахаха
плс изтрийте я тая тема

sssss
хахааSmile) няма пък да я изтрием!
Това ще е тема ОФФ за лигавене!

melody
Ами да ,то се получи супер тема!WinkВсеки може да си пише каквото си иска....Ама нещо в момента не ме избива съвсем на лиготня.....Иве, почни ти!На теб ти се удава!Grin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
Лелеее,слънцето как е блеснало насреща и така добре ми напомня,че трябва да си измия прозореца,ама сега ли точно....Cool
Е няма пък да е днес :bebe:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
Smile Ася...това ще го приема за комплимент, че ми се отдава лиготията, ама да знаеш, че мога да бъда и сериозна, когато ми се наложи, но гледам да е рядко, че бързо се остарява и не ми се ще да се набръчквам рано-рано...хахаха!

Пак повтарям, за мен форумите са за разтоварване, а не за разтоварване! Smile

И ... като англичаните да заходим на тема време...! Кофти, че днес не си измила прозорците, от утре времето се разваляSmile, събота .... сняг. Личи си, че иде женски месец! Баба Марта на никой не прощава! Smile

melody
if писа:
Smile Ася...това ще го приема за комплимент, че ми се отдава лиготията, ама да знаеш, че мога да бъда и сериозна, когато ми се наложи, но гледам да е рядко, че бързо се остарява и не ми се ще да се набръчквам рано-рано...хахаха!...

А ти да не се засегна нещо,а?FrownНе се и съмнявам,че можеш да бъдеш и сериозна!Smile
А можеш ли?Pfft

И какво искаш да кажеш с това изречение?Grin

Пак повтарям, за мен форумите са за разтоварване, а не за разтоварване!

Редактирана от melody на 20.02.2007 в 17:40

sssss
офSmile не ми обръщай внимание днес..., че не съм от най-лигавите!
Не съм се засегнала, а ти ме послушай за прозорците...!

SmileSmileSmileSmileSmile

melody
Аз само един прозорец не съм си измила и точно той ми се набива на очи в момента!:boo:А пък за времето....,ами....хич не ми и пука....

admin
въй въй въй , никакви прозорци melody .... днес точно - НЕ ! Таиз вечер вече си заета, тъй че забрави парцала и препаратите Wink

иве, а пък ти какви идеи даваш .... да вие прозорци .... въй нидей така Wink Дайте да си говорим за нещо смислено, какво е това миене на прозорци ....

http://www.bgsalsa.info
thunderchief
if писа:
Smile Ася...това ще го приема за комплимент, че ми се отдава лиготията, ама да знаеш, че мога да бъда и сериозна, когато ми се наложи, но гледам да е рядко, че бързо се остарява и не ми се ще да се набръчквам рано-рано...хахаха!

И ... като англичаните да заходим на тема време...! Кофти, че днес не си измила прозорците, от утре времето се разваляSmile, събота .... сняг. Личи си, че иде женски месец! Баба Марта на никой не прощава! Smile

A така, нека вали сняг че с пролетта си идвам и аз, а та крачетата ме сърбят да покарам ски
А виж това
не е зле да го обясниш
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
Еми,че и това го има в живота!Все някой трябва и да мие прозорците отвреме навреме....:boo:

sssss
Еййй бреSmile какво се захванахте за това изречение! Smile

Ами какво има да му обяснявам, то е достатъчно ясно!
Приемам форумите като вид разтоварване, разтоварвам се с тях, забавлявам се, а не обратното...да ме обременяват и да ме карат да се замислям върху нещата от живота, и тези 3 работиSmile затова избягвам и да съм сериозна тукSmile)) има си други места!

thunderchief...къде ще караш ски?!

sssss
оффффф майко милаSmile))) чак сега виждам какво съм написала...Smile)) хахахаххахахахха, еееееееееееее добре, поне работният ми ден приключва с усмивка!

melody
Е добре,че видя все пак!Ха-ха....Grin

herairness
леле ама и вие ме убихте направоSmileникакво миене на прозорци докато не стане достатъчно жега,че да мога да ги мия по бански-така е най-весело Grin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
melody
herairness писа:
леле ама и вие ме убихте направоSmileникакво миене на прозорци докато не стане достатъчно жега,че да мога да ги мия по бански-така е най-весело Grin

А-ха,а-ха и точно когато съседа отсреща си пие разхладителното питие на балкона...Pfft

thunderchief
if писа:
Еййй бреSmile какво се захванахте за това изречение! Smile

Ами какво има да му обяснявам, то е достатъчно ясно!
Приемам форумите като вид разтоварване, разтоварвам се с тях, забавлявам се, а не обратното...да ме обременяват и да ме карат да се замислям върху нещата от живота, и тези 3 работиSmile затова избягвам и да съм сериозна тукSmile)) има си други места!

thunderchief...къде ще караш ски?!

В Банско.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

charlies_angel
melody писа:
herairness писа:

А-ха,а-ха и точно когато съседа отсреща си пие разхладителното питие на балкона...Pfft

Grin леле....
како Pfft
ама вие сериозно се заехте да си направим(от мойта глупост да пусна тема,вместо да напиша мнение) тема за Off и за глупости Grin(party) muahaha
Редактирана от charlies_angel на 20.02.2007 в 20:05

herairness
защо пък не,я виж колко добре се получава Smile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.13 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,579 уникални посещения