|
Класация за най-добър БГ Салса Сайт 2006
|
| admin |
Публикувана в 02.12.2006 в 12:22
|

Администратор

|
Класация за най-добър БГ Салса сайт 2006
Гласувайте за вашия любим салса интернет сайт за 2006г. и спечелете интересни награди!
Кой е Вашият фаворит?
* сайт представител на школа или инструктор
Изберете най-добрия салса интернет сайт и гласувайте за него!
● Най-добър дизайн
● Лесна навигация
● Функционалност
● Актуалност
● Редовна поддръжка
● Изчерпателна и съдържателна информация
От 01.12.2006г. до 03.01.2007г. всеки желаещ ще може да упражни своя глас и да помогне на любимия си интернет салса сайт за да спечели приза БГ Салса сайт на 2006 година
Гласуването ще се извърши чрез анкета в BG Salsa bgsalsa.info
Българският Salsa Портал
Гласуване чрез анкета в BG Salsa
Гласуването в сайта се осъществява посредством анкета включена в него. Всеки регистриран потребител ще може да гласува за своя любим сайт само веднъж по време на периода определен по горе. За да се избегнат манипулации на вота, гласуването и регистрирането на нови потребители от едно и също IP - ще бъде забранено!
Награждаване:
Всички гласували за БГ Салса Сайт 2006, ще участват в Томбола за спечелването на много награди - 2 Пълни пропуска за 2nd BG International Salsa Weekend в България (16-18.03.2007г.) и интересни изненади!
Сайтът победител, ще донесе на своята школа или инструктор: приз БГ Салса Сайт 2006, анимиран гиф, който удостоверява, че страницата е победител за 2006 година, както и поставяне на рекламен банер на школата в BG Salsa – Българският Салса Портал. Официално връчване на наградата ще бъде на 07.01.2007г., (мястото на провеждане ще бъде допълнително уточнено).
Успех на всички участници!
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Всички потребители, които бъдат разпознати с един IP адрес на своя компютър или се опитат да манипулират вота, гласовете им ще бъдат анулирани и извадени от резултатите! Наградите ще бъдат изтеглени по време на връчването на приза БГ Салса Сайт 2006, като ще бъдат включени всички коректно гласували потребители!
Моля всички да редактират своите профили и да попълнят в тях коректно своето име и e-mail адрес!!!
Редактирана от admin на 02.12.2006 в 14:19
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 02.12.2006 в 19:52
|

Известен

|
Бъдете обективни (толкова е просто) и не проявявайте типичен български манталитет! Уточняваме, че се гласува за сайт, а не за школа! 
Всяка школа се е доказала сама по себе си, а сайтовете на школите нямат нищо общо с уменията на инструкторите.
Моля Ви, разграничавайте тези две неща ... и това също е толкова просто! Нека се постараем да не ставаме смешни!  |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 03.12.2006 в 13:34
|

Известен

|
Аз,да ви кажа честно, малко се затруднявам за кого да гласувам 
Не бях влизала в някои салса сайтове изобщо,а в други от отдавна.Но снощи ги пообиколих.Като цяло съм приятно изненадана! Някои са подновени в положителна насока,други са много стилни,в трети намерих интересна информация и интересни неща за четене,други са доста постни и т.н.Общо взето имам около пет фаворита Добре,че има още време.......за размисъл....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Amphibia |
Публикувана в 03.12.2006 в 13:43
|

Начинаещ

|
Определено изборът е доста труден... Колебанията и на мен ми се въртяха около няколко конкретни сайта, но в крайна сметка трябваше да избера само един. За съжаление част от сайтовете ми изглеждат някак "занемарени", и ако не беше тази анкета сигурно щеше да мине доста време, докато отново ги посетя...
Amphibia
|
| |
|
|
| might_tango |
Публикувана в 04.12.2006 в 09:14
|

Начинаещ

|
Браво за идеята на Салса Уеб Сайт на годината! Хвала!
Точно си мислех, че не остана вече какво да откаднете от Салсабор, но уви лъгъла съм се.
Само така пичове! Хубавите идеи са кът, я.
А по въпроса за уточнението за гласуването. Що ще ме ограничаяате да гласувам няколко пъти от къщи, работата, няколкото интернет клубове около нас?
Нали са с различни ИП-а? Има и други начини, ако някой се интересува ще го светна.
Моя клуб РСТ трябва да спечели, така че ше дам всичко от себе си. :-)
А, това ИП 85.130.30.159 го отпишете, щото няма да гласувам от него. |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 04.12.2006 в 09:51
|

Известен

|
might_tango ... не става дума за школа, не се ли сещаш...или аз трябва да те светвам по въпроса?!
Целта е да не се опорочава самата идея, самата анкета!
По повод идеите и кражбите на такива..., че кой/я си пък ти, за да съдиш или имаш просто лично отношение към въпроса?!
Това, че на мен ми е хрумнала идея за анкета, листовка, плакат, билборд и на ... оня там другия ми колега също...това прави ли ме крадец!?
Да ме извинят всички пишещи тук, ама сме прост народ!
Пак ще цитирам любимата ми мисъл - "Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите, за няколко години бихме постигнали рая!"
85.130.30.159 - това IP ще го изключим , няма проблем...хахах и вкъщи си имам такова, от Евроком ми е дадено !
Всъщтност КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА не разбирам?!
Усещам, че имаш дълбок ПСИХИЧЕСКИ ТАКЪВ... сещаш се нали!
Айде без малоумни и злобни коментари, а?
Редактирана от sssss на 04.12.2006 в 11:05
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 04.12.2006 в 17:29
|

Известен

|
might_tango писа:
...Точно си мислех, че не остана вече какво да откаднете от Салсабор, но уви лъгЪла съм се.
.
К`во пък точно са откраднали от Салсабор,че не мога да се сетя?! Да не би Салсабор да са отворили очите на хората и да са патентовали идеята за салса-сайт и инфото в него?! Не ме разсмивай,моля те! Единственото,за което си се лъгАла е,че правиш разлика между лоялна конкуренция и кражба!
Редактирана от blue_lipstick на 04.12.2006 в 17:45
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| rumbarumbero |
Публикувана в 04.12.2006 в 17:53
|

Фен

|
Не е много трудно да се досети човек кой е провокатора...поне аз си имам моите изводи.
По- добре е да не се обръща внимание! |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 04.12.2006 в 22:38
|

Известен

|
Керванът си върви и кучетата си лаят!
Така е навсякъде, не бива да се обръща внимание!
Ако знаете в рекламните среди какво чудо е, кой на кого е откраднал креатива, копирал е визия или идея, гепнал е клип или е взаимствал движение от чужд пазар майко мила ..., чак в един многоуважаван сайт от мен си имат и номинации "Златна кратунка" за номиниране на крадени идеи, но поне там хората интелигентно, аргументирано и със солидни доказателства и очевадни доводи защитават тезата си!
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 04.12.2006 в 23:44
|

Известен

|
То пък на човек да не му дойде някаква идея....
Трябва да проследи години назад дали и на някой друг,някога,някъде не му е родила главата същото....А и да е така,какво от това....ще се разисква на повече места от различни хора...
Според мен тази класация има една много положителна страна:така повече хора ще се запознаят с различните школи...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| might_tango |
Публикувана в 06.12.2006 в 10:33
|

Начинаещ

|
Я виж ти, два дена да ме няма и каква полемика настана. Човек да не каже какво мисли.
Сърничке, ако на някой мнението му е различно от твоето е малоумен. Добре.
Или търсиш по вола теле или истината боли. Е, така е в повечето случаи.
А идеята за награда на многоуважавания от теб сайт е много добра. Можем веднага да възприемем идеята, направим наша и да я наречен награда Ксерокс или награда Минолта.
Ето ти една безплатна идея хехехе |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 06.12.2006 в 10:41
|

Напредващ

|
....Както знаете "Sabor" означава "Вкус" / в по-точното значение вкус на нещо/. Ами малко повече проява на "вкус" бих търсила, да ме прощавате Бъдете здрави! |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.12.2006 в 11:09
|

Известен

|
might_tango писа:
Я виж ти, два дена да ме няма и каква полемика настана. Човек да не каже какво мисли.
Сърничке, ако на някой мнението му е различно от твоето е малоумен. Добре.
Или търсиш по вола теле или истината боли. Е, така е в повечето случаи.
А идеята за награда на многоуважавания от теб сайт е много добра. Можем веднага да възприемем идеята, направим наша и да я наречен награда Ксерокс или награда Минолта.
Ето ти една безплатна идея хехехе
Хахаха, пак ме развесели! Виж...имай си мнение, няма проблем...просто ненавиждам злобарите, а изказването ти определено беше злобно, но явно проблемът си е твой и аз нямам време да разнищвам психологическите ти терзания, а и к`во ми пука всъщтност?! Не очаквай толерантност само! Хората тук не са прости и могат да отсеят нещата! 
Кой е многоуважавания сайт от мен, я ме светни по въпроса, че ми стана интересно?
За моите идеи не се тревожи имам доста налични такива!
По повод...кражбите на creative , ей това може да се тълкува като кражба
http://www.tele2....leet-6.swf
(и пак е относително, щото БТК или обратно TELE2 не са си патентовали СУПЕР ЛЮБО нали...или той просто е чужденец..хахаха), а не че някой си ... постнал анкета, която вече била излизала?! Моля те...!   
Нещо не си доволен/на от наградата ли? Усещам материализъм .... ууууу  хахахха!
Не на последно място...не съм СЪРНИЧКА, имам си име, което е посочено ... и не се крия зад аватари и никове...
А ТИ СИ....!?!? КОЙ? ПРЕДСТАВИ СЕ!
Айде...и аз те ОБИЧАМ и ти се усмихвам дори..., ама наистина искрено и мнооогооо широко!
Хубав ден!
Редактирана от sssss на 06.12.2006 в 12:33
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 06.12.2006 в 12:15
|

Запленен

|
Мисля, че опорочаването на идеята е безмислено. По света се организират много конкурси на всякакви теми. Организаторите на съответните "надпреварвания за някакъв приз" не винаги са едни и същи. Някои се организират твърдо от определени хора, институции - това се прави с определена цел. Други сменят организаторите си. Смятам, че в случая от значение е самия конкурс, а не толкова кой го организира. Вярно е, че миналата година подобно нещо имаше от салсабор, тази година инициативата на е на bgsalsa.info. Ако тръгнем по схемата кой е пръв, чия е идеята...ще стигнем ли до някъде?
Колкото до това - ще гласувам за моята школа, независимо какъв й е сайтът, независимо че примерно не съм го виждал никога...ами..никой не може да ви спре от подобни действия, но това говори лошо само за вас. 
Дерзайте!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| momo |
Публикувана в 06.12.2006 в 15:31
|

Начинаещ

|
Хммм,..... ако искате можем да забраним всички сайтове, мисля че така ще елиминираме проблема! В краен случай, ама само в краен, може да оставим първия....понеже, очевидно всички останали са го изкопирали!!!
А сега, сериозно - с голямо разочарование забелязвам че нещата не са се променили ама грам! ЮЗЕРИТЕ се джавкат с все сила. Голям страх от тая конкуренция брей, голямо подливане на течности, голямо нещо. Все още не виждаме по-далече от носа си и туй то!! Безпристрасността се смята за наивност?!
Аз лично ще гласувам, при това единствено от моя си комп, защото се надявам когато някой бъде номиниран, другите да обновят своите сайтове и да го догонят...., а не да го дамгосат! (който не знае какво значи тази думичка, да си провери в речника).
Мисля че трябва да оценяваме и да се радваме на всяка добра идейка или събитие, а не да го саботираме, че да не се върнем във времената на голямата салса суша, с едно парти седмично и две-три школи в България. Сега по-добре ли е?!
Айде, успех на хакерите....
бугари юнаци!
|
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 06.12.2006 в 16:44
|

Напредващ

|
хубава идея ... гласувах .. и видях резултатите от гласуването след това .. Пак всичко е на принципа "моята си школа" ..
е , аз не гласувах за моята школа а за сайт-а който ми допадна най-много, но ... няма как .. наградата на публиката ще отиде при "моята школа" ..
Неможе ли все пак да се организира жури от хора, които така да се каже са в "бранша" с web .. и да се даде награда за наистина професионално разработения сайт. Наградата на публиката ... ОК, но до колко обективна е тя когато става въпрос за класация на сайт ... тема непозната предполагам на поне 80% от хората които гласуват .. |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.12.2006 в 16:46
|

Известен

|
momo писа:
защото се надявам когато някой бъде номиниран, другите да обновят своите сайтове и да го догонят...., а не да го дамгосат!
Именно! 
Трябва да има конкуренция, защото тя те кара да се развиваш, усъвършенстваш и да вървиш напред.
Вместо да има мрън-мрън-мрън, че тоя изпъкнал с нещо повече от мен, си сядаш на дупето, мобилизираш си мозъчето и измисляш нещо ново и свежо и ако се страхуваш някой да не ти го открадне , лицензирай го, патентовай го...пък после се съдете..., ако искате! Смешно!
Когато има монопол, няма избор, няма свобода, няма алтернатива. Добрите идеи се раждат в полето на конкуренцията ( за кой ли път...го казвам и добре, че няма още 3 подобни салса портала, че май би настанала война .... хахаха ?!)
Големи хора сте..нали?! |
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 06.12.2006 в 16:46
|

Напредващ

|
.... най-добре би било да бъдат поканени независимо жури от професионалисти ... и това да са хора които не са в "салса средите" за да дадат до колкото се може обективна оценка .
Е, аз предлагам .. но това е трудно за изпълнение .. все пак това са допълнително средства и т.н. ...
нека все пак да се сформира групра ... - жури .. от хора които се занимават с графичен или web дизайн .. мисля че ще бъде полезно за обективната оценка .. |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.12.2006 в 16:51
|

Известен

|
dian не е нужно да се задълбава това жури с неща от сорта, този сайт на какъв програмен език е писан, ползва ли flash, а java, а тоя jpg не е ли твърде голям..., упсссс...тук се появява скрул, опааа!?
Няма нужда според мен от дълбоки графически и дизайнерски преценки за даден сайт. За мен нещата са супер прости.
Харесва ли ти този сайт (на ОБИКНОВЕНИЯ потребител) като ВИЗИЯ?
Полезен ли ти е - с какво и защо (това предполага, че често се актуализира и поднася полезна и интересна информация)
Идеята ти не е лоша, но чак до там...няма нужда! Всеки един от нас..потребител на Интернет, може да прецени сам за себе си, кой сайт му харесва и защо и да се обоснове!
|
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 06.12.2006 в 18:26
|

Напредващ

|
if не се пали толкова 
за мен е без значение кой ще спечели .. няма да е моя фаворит .. макар че разбирам от точно тази материя. Играл съм си с часове да махна "глупавия" хоризонтален бар .. защото професионалните неща се изпипват до край ..
просто ми се искаше класацията да не е .. "аз съм от тази школа и затова добра или лоша .. тя ще победи " ... разбираш ме нали  |
| |
|