BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Гледате ли "Танцувай с мен"?
La Tiburona
Какво ви е мнението за "Танцувай с мен" в Шоуто на Слави?.Мисля, че е добра идея да се обърне внимание на широката публика върху танца, като начин на изразяване и като вид "тренировка" за духа и тялото.Вярно е, че много от кандидатите са трогателно-смешно безпомощни в своите денс напъниWinkВсе пак е шоу.Има обаче и интересни лица с доста добри заложби, които ако се развият...Мисля, че хората от оценъчния екип общо взето се стараят да ги подканят да покажат най-доброто от себе си.Друг е въпроса, как е монтирано, кое е изрязано и кое не; сигурно задкулисните истории са доста интересни, но "кой, кой да ни каже..."WinkА, между другото гледах интересни "салса изпълнения" от някои от кандидаткитеGrin за "едно Ферари с цвят червен".
Абе, ще хване някоя Ферари-то, ама на съседната седалка трябва да сложи май и един Дебел ПортфейлGrin,а?

thunderchief
Гледахме салса изпълненията. Почти мога да ти кажа и коя от дамите ще грабне ферарито ако журито не се изкелефищи и не го даде на някоя харманлийска или пловдивска или примерно плевенска кючекчийка.
Обаче ако дамата за която си мисля спечели ферарито, портфейла който ще надебелее вероятно ще е нейния в резултат на продажбата на ферарито(принципно за да задържиш такава скъпа за експлоатация и силно нефункционална кола или трябва да имаш много пари или минимум акъл) и шансовете в София да изникне още една школа са големи.
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 17:02
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

La Tiburona
Интересно, интересно...Тъндър, с паричките нова школа?ИнтересноSmileТи си пил хапчета за познаване, май?Grin

thunderchief
La Tiburona писа:
Интересно, интересно...Тъндър, с паричките нова школа?ИнтересноSmileТи си пил хапчета за познаване, май?Grin

Aми, просто гледам телевизия. А и познавам даматаGrin

vanko1
thunderchief писа:
Гледахме салса изпълненията. Почти мога да ти кажа и коя от дамите ще грабне ферарито ако журито не се изкелефищи и не го даде на някоя харманлийска или пловдивска или примерно плевенска кючекчийка.
Обаче ако дамата за която си мисля спечели ферарито, портфейла който ще надебелее вероятно ще е нейния в резултат на продажбата на ферарито(принципно за да задържиш такава скъпа за експлоатация и силно нефункционална кола или трябва да имаш много пари или минимум акъл) и шансовете в София да изникне още една школа са големи.

Като знаеш кой е в журито, Тъндъре, нали не вярваш точно тази дама да спечели? Ако говорим за един и същи човек, най- вероятно новата школа с паричките от Ферарито ще бъде по салса.
Напълно си прав, че мацката заслужава- просто няма шанс... в този случай.
Редактирана от vanko1 на 02.11.2006 в 17:34

La Tiburona
Ах, лелеWink "правилната", "неправилната"Wink?!!??Съвсем отделно и без връзка ...аз естествената блондинка си спомням един девиз : "При нас остават само най-добрите", това беше надпис в БитовоКомуналноСтроителство в ПловдивGrin

vanko1
La Tiburona писа:
Ах, лелеWink "правилната", "неправилната"Wink?!!??Съвсем отделно и без връзка ...аз естествената блондинка си спомням един девиз : "При нас остават само най-добрите", това беше надпис в БитовоКомуналноСтроителство в ПловдивGrin

Ок, използвах неправилен израз. Но мисля че съм прав в преценката си- ще видим. /Това за БКС не го разбрах съвсем, а определено не съм блондин./

thunderchief
vanko1 писа:
thunderchief писа:

Като знаеш кой е в журито, Тъндъре, нали не вярваш точно тази дама да спечели?
Инак си напълно прав, че мацката заслужава- просто няма шанс... в този случай.

Със сигурност ще е по салса(за един и същи човек говорим)
Всъщност прав си, забравих за члена на журито. Явно харманлийска кючекчийка ще се вози на ферариSad
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 18:45

c200

Всъщност прав си, забравих за члена на журито. Явно харманлийска кючекчийка ще се вози на ферариSad

No Comment! GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

thunderchief
c200 писа:

No Comment! GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

Все си повтарям да внимавам със словореда ама пусто да е одъртявамGrinGrinGrinGrin

herairness
еми да,все пак не забравяйте кой го прави конкурса,налиSmileиначе като цяло идеята си я биваSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
La Tiburona
На мен ми хареса в организаторите това че дават възможност на участниците все пак да изявят себе си, една стюардеса я накараха да показва с танц аварийните изходи на самолета, а един пич от автомивка, да мие микрофона все едно е кола и се получи добре мисля и за тях и за зрителите...Wink

thunderchief
La Tiburona писа:
На мен ми хареса в организаторите това че дават възможност на участниците все пак да изявят себе си, една стюардеса я накараха да показва с танц аварийните изходи на самолета, а един пич от автомивка, да мие микрофона все едно е кола и се получи добре мисля и за тях и за зрителите...Wink

Да, стана нещо от сорта на safety procedure кючек
Със същия успех можеха да накарат група колеги да изтанцуват щателна митническа проверка на ТИР в меренге ритъмGrin
Редактирана от thunderchief на 02.11.2006 в 22:02

karfi4ka
А, Сашо това е супер свежо Grin
Аз предлагам митническите органи и проверяваните лица - строени в две редички един срещу друг, готови за касаф! Grin Тъкмо в двжижение, с настроение, ритъм и усмивка да се отработи моментът с разминаването, в който незабелязано и плавно могат да се прехвърлят разни неща от една ръка в друга Wink Grin
Редактирана от karfi4ka на 02.11.2006 в 22:28

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
karfi4ka писа:
Аз предлагам митническите органи и проверяваните лица - строени в две редички един срещу друг, готови за касаф! Grin Тъкмо в двжижение, с настроение, ритъм и усмивка да се отработи моментът с разминаването, в който незабелязано и плавно могат да се прехвърлят разни неща от една ръка в друга Wink Grin

Банално е някак.
Виж танцовата интерпретация на проверката на певозните дукименти и пломбите на камиона ще е по интереснаGrinGrinGrin
Както и да е де. Уви може би Ванко е прав, че всъщност най-добрата дама появила се на конкурса има малко шансове предвид състава на журито, за разлика от секаквото гюбекчия и гюбекчийка.

Впрочем (офтопик) нещо явно съм се смахнал щото на това време слушам импровизации от един турски и един пакистански музикант и познайте за какво ми дойде идея - за салса хореографияGrin(явно прекалявам с нещо но не знам с какво)

El Doctor
karfi4ka писа:

А браво, това пък предложение е супер.Важното е да се развива фантазията и да се доказва...Било в танците, било в далаверките Grin.Е, ето страшно доказателство за това : kasav танцуваш и рушветче получаваш, така някак си невинно и международно.Не че не съм го виждал по латиноамерканските митници, почти същия пърформансWink.Жалко че няма митничар сред кандидатите за червеното Ферари, ама те /без докачение ТъндърWink/ се оправят с материала и без конкурси за танци...

thunderchief
A, хич и не мисля да се докачамGrin Все пак аз се занимавам с европейска интеграция в митниците и работата ми е именно да ги отучвам от "танците"Grin

El Doctor
thunderchief писа:
A, хич и не мисля да се докачамGrin Все пак аз се занимавам с европейска интеграция в митниците и работата ми е именно да ги отучвам от "танците"Grin

Браво Тъндър, ти си пич /не е нецензурна дума, господин АдминистраторWink/!

Difficile
ХЕххееЕ
мдааааам
голям смях пада с тоя конкурс
Има сладури,ама повечето наистина не знам как са ги пуснали от вкъщи,че чак и на телевизора
А за така обсъжданата дама,която щяла или не да спечели,заради/въпреки журито (само аз ли ще се престраша,въпреки че е не я познава лично да кажа,Мариана?),случайно да сте чули че конкурса е за НЕпрофесионалист?Тя определено не се води такава,айде моля ви!нямам нищо против,страшно ми харесва даже всеки път като я гледам как танцува,ама НЕпрофесионалиска?друг път;-)
Също нещо,което искам да споделя..
Що само салсата да заслужава да спечели?аз също съм луда по тея танци,ама не се ограничавам само с тях,има много интересни разботи и в другите стилове,хареса ми примерно момчеато с историята с войната(въпреки че нямаше нужда изцяло да копира Майкъл Джексън)
Та така..
Гледаме,пък да видим дали някой ще блесне с нещо невероятноSmile

SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
Teri
Сега научавам за това, защото аз Слави не го гледам, нещо ми е много неприятен и трудно издържам физиономията му на малкия екран. Но пък ще се прежаля за малко да видя за какво става въпрос, въпреки че от описаното до тук не съм особено въодушевен Smile

http://Uhaaa.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,579 уникални посещения