BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Харесвате ли своята инструкторка?
eros
Хм защо само за инструкторите говорим? Нямат ли си партньорки тези инструктори...Хайде няма ли някой влюбен в инструкторка? Да си поговорим малко и за тези сладки създания Grin

El Doctor
Е, инстукторките са "голяма работа"Wink
В края на краищата малките неща правят живота щастлив и ако човек им обръща даже и малко внимание, би открил един свят пълен с чудеса. Като кестените по тротоара и есенните жълти листа покапали по земята.
;-)
И една салса или дори бачата;-) Добре де, с инструкторка...Wink

sssss
Smile хехехехеееее ... "Море от любов" и "Искрено и лично" Smile
Очаквам Smile и трета тема - Влюбен/а в другарчето си от руедата или от редичките...онова с хубавата усмивка Smile хахахаха!?

thunderchief
Aз сега ако съм един инструктор ще да взема да попрочета и да издиря после тия дето се обясняват че са ми влюбени в колежката(или пък в жената щото и такива има) кат зема галямата гьостерица и бой ти казвам ша знаиш, бой, бойGrin(това на майтап де)
Иначе определено много("много" е много слабо казано) харесвам една салсера, обаче тя не е инструкторка.
Иначе какъв смисъл има от говоренето за жени(каквито и да са по професия)? Танцувайте с тях(еле пък с инструкторките, то е като да караш ферари или току що слязъл от конвейра мерцедес последен модел, както си е още с найлоните по седалките), или пък си говорете с тях, не с други хайлази!
Редактирана от thunderchief на 11.10.2006 в 23:25
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Melina
if писа:
Smile Очаквам Smile и трета тема - Влюбен/а в другарчето си от руедата или от редичките...онова с хубавата усмивка Smile хахахаха!?

...или в другарчето си от форумаGrinGrinGrin Ето тук е НАШЕТО място, мила моя!!!Grin
По-добре навреме, отколкото късно!

sssss
Melina писа:
if писа:
Smile Очаквам Smile и трета тема - Влюбен/а в другарчето си от руедата или от редичките...онова с хубавата усмивка Smile хахахаха!?

...или в другарчето си от форумаGrinGrinGrin Ето тук е НАШЕТО място, мила моя!!!Grin

Smile ще ни се разсърдят инструкторките ... мила Smile, как ме издебнааааа само, да не си Скорпион?!

Melina
Понеже темата е "Харесвате ли..." - да, харесвам я, но не съм влюбена в неяGrin И малко по-сериозно - не ви ли се струва, че инструкторките в България са малко засенчени от партньорите си?

sssss
thunderchief писа:
Иначе определено много("много" е много слабо казано) харесвам една салсера, обаче тя не е инструкторка.

Smile хехе, тъндаре ... Smile споко, думичката инструктор/ка не е нарицателно и еталон за любов, харесване или там ... другите производни на тези чувства Smile!

Melina
if писа:

да не си Скорпион?!

Страхотен усет!!!! Създадени сме една за друга, няма как!

sssss
Melina писа:
Понеже темата е "Харесвате ли..." - да, харесвам я, но не съм влюбена в неяGrin

Smile това за мен ли е ... или за инструкторката ти!? GrinGrinGrin

admin
хи хи хи за "малкото" опит в салса средите, не съм бил влюбен в инструкторка. Но много се възхищавам на тези мили и сладки създания Grin Всъщност найстина малко са засенчени май от мъжката част, но пък те много изпъкват със своят чар, сексапил, излъчване, усмивка и др. ... ей поздрав са всички салса инструкторки - тези който познавам и тези с който може би скоро ще се запозная Cool хи хи хи хи

http://www.bgsalsa.info
Melina
Иф, за теб - с любов, за инструкторката - с респект и уважениеSmile

sssss
Melina писа:
if писа:

да не си Скорпион?!

Страхотен усет!!!! Създадени сме една за друга, няма как!

Smile верно ли!? Амааааа нали знаеш, че Девите даваме много, взимаме много и Ви научаваме на много с цената на не малкоSmile))) !!!

Какво му трябва на човек, а!?

Melina
Абе знам повече отколкото бих искала, ама какво да се прави - Съдба

Melina
Админ, имам предложение - на следващото парти да поздравиш всички присъстващи инструкторки! Хей, мъже, помогнете малко за популяризиранетоGrin на тези мили дами - техният труд не е за подценяване. И Тъндъра е прав - танцувайте повече с тяхWink

sssss
Melina писа:
Абе знам повече отколкото бих искала, ама какво да се прави - Съдба

Smile ами ... лесно има, отрежи ме - обичам да ми е гадно ... хахахахха! ShockShockShockShockShockShock

Melina
Аз ако бях по лесната любов, ехееееWink Тамън съм захапала, къде ще те оставям, рано е ощеGrin

sssss
Melina писа:
Аз ако бях по лесната любов, ехееееWink Тамън съм захапала, къде ще те оставям, рано е ощеGrin

Smile Рано било...хъм, това означава, че въпреки всичко плануваш да ме оставяш, а!? (затова по-добре навремеSmile, че после...знае ли човек, може да сключим договор за симбиозаSmile и ... да няма цял живот отърване) Хъм!? Кофти ми е много, ама много Smile), но какво да се прави ... живот!

El Doctor
Харесвате ли, харесвате ли...WinkХаресвам ги и ШЕСТТЕGrinНадявам се те да ме харесват, ама като послушен и оправен ученик, деGrinКой знаеGrinМоже да харесват "дървета" .. в гората...Grin

melody
Melina писа:
- не ви ли се струва, че инструкторките в България са малко засенчени от партньорите си?

Не мисля.В една двойка и мъжът и жената имат своята роля.Всеки изпъква по свой начин.За която и инструкторка да се сетя,всички са добри и доказали се...И са много чаровни!SmileПоложително поне една някой я е сънувал!WinkХа-ха Grin обаче не точно аз Grin
Редактирана от melody на 13.10.2006 в 05:56
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,855 уникални посещения