|
Домашни любимци :)
|
| Teri |
Публикувана в 26.07.2006 в 15:50
|

Напредващ

|
Какви домашни любимци имат салса феновете? Танцувате ли с тях в къщи, когато ви стане скучно? 
Кажете тук какво е вашето животинче
Ето го моя Миленчо, котачко на почти годинка, много е буен и обича да седи в мивката и да гледа как капе водата, а мустачките му стават едни такива "оросени" И е много палав, не се страхува от вода и често ми прави номерца Изяде ми два чифта джапанки (само чуканчета останаха И обича да стои като ваза върху хладилника или върху субуфера (като статуя
Ето и негова снимка http://gallery.bg...temId=2420
Редактирана от Teri на 26.07.2006 в 15:54
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:05
|

Известен

|
Аз имам един много красив,бял,пухкав,сладък,персийски котарак. Казва се Чочо.Може би за тази порода котки не подхожда точно това име,ама така му остана от мъничък.Все му казвахме чоченце пухкаво и сладинко.Сега е вече голям и определено проявява характер.Много е важен!!Ама аз си му знам номерата Не обичаше изобщо да се къпе.То това си беше истинско изпитание за нас.Мъжа ми обличаше една термориза,слагаше си дебели ръкавици,хващаше го здраво и аз колкото успявах миех там нещо.Цялата баня плувваше във вода.А той като мяука виейки,пуснал в действие всичките си оръжия за самозащита...И як,бе!Ужас!Сега вече,особено в жегите взе да му става приятно...Но ние пак седим на щтрек,че....
Иначе ми е много сладък и всички в къщи много си го обичаме!
П.С.А само да ми видите тапетите по всички ъглииии....
Редактирана от melody на 26.07.2006 в 16:22
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Bai_Pesho |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:35
|

Начинаещ

|
Имам 9 риби и всяка една от тях е с име на салса инструктор/инструкторка. Понякога е приятно просто да ги гледаш как си плуват и си отварят устата и вместо "бейсик" или "сомбреро" или нещо друго излиза ... нищо. Успокояващо е.
Редактирана от Bai_Pesho на 26.07.2006 в 16:36
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:36
|

Известен

|
Моето прасенце се казва Чипа. Аз по принцип не харесвах такива животинчета, но тя всъщност беше на бившия ми приятел, с когото живяхме няколко години заедно, обаче след като се разделихме, Чипа си я гледам аз. Много ми е свидна Даже си имаше и две бебенца - Хензел и Гретел Ето една снимчица на малката ми Чипа - http://pg.photos....pg&.src=ph
Иначе обожавам коне. Веднъж само съм яздила и беше велико изживяване. Харесвам черни, буйни, дорести коне.... |
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:38
|

Напредващ

|
http://photo-foru...ER_ID=2923 |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:38
|

Известен

|
Bai_Pesho писа:
Имам 9 риби и всяка една от тях е с име на салса инструктор/инструкторка. Понякога е приятно просто да ги гледаш как си плуват и си отварят устата и вместо "бейсик" или "сомбреро" или нещо друго излиза ... нищо. Успокояващо е.
Ей това ме разсмя .... риби, кръстени на салса инструктор/инструкторка. Аз имах 40 рибки, но сега нямам ни една в този 130 литров аквариум. Живот! |
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 26.07.2006 в 16:47
|

Напредващ

|
Обожавам да яздя! Бях граничар и там яздих всеки ден един кон, бял и величествен, казваше се Красо. Истински мустанг! Първия път като го яздих и издебна и ме метна в една влажна почва, а преди това бяхме по едни чукари, където ако ме беше метнал, нямаше да пиша тук. Много умни животни!! Яздил съм и муле, Величка, това животно си играеше с търпението ми... Както си яздиш и вижда свежа тревичка точно между два шипкови храста, и изцвилва доволно и хайде там, а ти докато се усетиш, вече си в шипките. Така ми се язди пак...ама кон, не муле 
Изкушавам се да отида в Борисовата градина да пояздя. Ходих веднъж в конна база Аспарух, но там нещо не ми хареса, не можеш да пуснеш и коня в галоп. На Витоша чух, че имало коне, но повече не знам
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.07.2006 в 17:31
|

Известен

|
И аз много харесвам конете.Напомнят ми за свобода и простори.От отдавна си мечтая да се науча да яздя,но засега това е само една мечта...
Редактирана от melody на 26.07.2006 в 17:36
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 26.07.2006 в 17:50
|

Известен

|
Melody, обещай, че ще я сбъднеш един ден тази мечта!
Непременно трябва да я превърнеш в реалност, за да почувстваш какво е огън  |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.07.2006 в 17:51
|

Известен

|
Ами ако ми хареса много...???
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 26.07.2006 в 17:57
|

Известен

|
Ако ти хареса много ли?....хм....знаеш ли за какво ме накара да се замисля? Ами за това какво се случва с нас, когато се пристрастим към нещо и то ни грабва силно и опустошително.
За пороците се размислих всъщност .....Аз напрамер май не мразя пороците, ...май им се отдавам
Ох, леле, пак смених темата  |
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 26.07.2006 в 18:30
|

Напредващ

|
Да, и аз те съветвам да я реализираш Отиди погледай в Борисовата градина, не е страшно Но адреналинът е висок А и мечтите трябва да се изпълняват, не бива да трупаме блянове постоянно 
Те там кончетата са обучени, мирни са, не са като моите дето яздих навремето
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.07.2006 в 19:39
|

Известен

|
Може и да ви послушам Малко пак ще се отклоня от темата,ама само да обясня!През последните години от моя живот (10-15)се бях отдала на децата си.Да ги отгледам и възпитам,което никак,ама никак не е лесно и изисква пълно себеотдаване.Та за моите мечти нямаше време...Но животът е пред мен...Има време да сбъдна някои! Започнах с танците,салсата...
Редактирана от melody на 26.07.2006 в 19:41
|
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 27.07.2006 в 00:00
|

Напредващ

|
Благодаря за разяснението и прости моята нетактичност Да отглеждаш деца си е нещо, което наистина си изисква много време и ти се възхищавам, че си отдала времето си на тях. Надявам се да израстат хора, с които да се гордееш! 
Но както казваш, животът е пред теб, танцуваш салса, сигурно ще можеш да отделиш 1-2 часа събота или неделя за една езда и да сбъднеш една мечта
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 27.07.2006 в 00:34
|

Известен

|
Аз пък имам и куче и котка. Кучето ми е плачеща булонка,мъж-бял и къдрав,казва се Доги . А котаракът е порода улична превъзходна с цвят кафяво и черно райе.Казва се Лъки.Много е сладък,защото е адски дебел и с тая окраска е досущ Гарфилд ,само дето не приказва .
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 27.07.2006 в 00:36
|

Напредващ

|
А как се погаждат кучето и котката? Имам един приятел, който също имаше булонка и шарена котка и те спяха заедно, топлиха се зимата и си правиха някакви откачени игри
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 27.07.2006 в 00:53
|

Известен

|
Teri писа:
А как се погаждат кучето и котката? Имам един приятел, който също имаше булонка и шарена котка и те спяха заедно, топлиха се зимата и си правиха някакви откачени игри 
Животинките се погаждат идеално,защото преди тази котка имах друга,(която за съжаление умря) и кучето беше свикнало с нея от малко.Та когато си взех сегашната котка,(която също беше малка), нямаше проблеми от страна на кучето.Котарака изпитваше притеснения в началото,които се изразяваха в яко фучене при всеки опит на Доги да го доближи,но с времето свикна.Сега е много смешно,защото спят заедно,а играта им е много забавна.Двамата имат различни разбирания за игра.Обикновено котарака дебне на гюме кучето иззад фотьойла(като един истински умален модел на тигър ) и му се мята на врата,на което Доги реагира първо с квичене,(защото ноктите на Лъки се оплитат в козината му) и след това започва да го лае и гони из апартамента. Много са смешни .
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 27.07.2006 в 09:56
|

Фен

|
аз в момента нямам домашен любимец, но преди имах котка, която, за съжаление умря... до скоро пък имах съквартирантка....ооооох как само прозвуча... мисълта ми беше, че тя имаше котка....аз много, мноооого обичам котки, но тя беше наистина проклетница... (за котката става дума)....още си нося белег от едно одраскване (направо одиране) отпреди две години!
|
| |
|
|
| rara |
Публикувана в 28.07.2006 в 00:01
|

Фен

|
В момента декоративен заек /дали е наистина декоративен - спорен въпрос /, червенобуза костенурка, която не расте и риби, които днес се опитах да преброя, но не успях . Имах куче, което много обичах и което ми се радваше неудържимо при всяко прибиране в къщи цели 17 години... Иначе ако се съберат всички животинки, които някога са отглеждани в къщи, може да се каже, че образуват мини зоологическа градина  |
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 28.07.2006 в 00:47
|

Напредващ

|
Като спомена зоологическа градина, аз ще спомена, че като малък отглеждах какво ли не. Дори си купих от Женския пазар две кокошки и едно петле и ги отглеждах на балкона. Петелът кръстих Пилцун и ходехме да го разхождаме пред блока... Тогава бях малък и не разбирах защо хората ни гледаха с такъв интерес Аз съм си градско чадо и нещо ме влечаха животинките, а баща ми не позволяваше ни котки, ни кучета, та ... един ден исках да донеса прасенце, срещнах голям отпор
|
| |
|