Понеже темите в "Говорилня" станаха малко повече(аз лично вече започвам да се пообърквам) дали не може някак си да се систематизират,да се поподредят.Например:кино,театър,книги,изкуство,спорт,чувства,дъра-бъра или пък тема"От къде тръгваме и до къде можем да стигнем"и т.н. и т.н.Да не се отварят много теми за едно и също нещо.И ако може,без да ми се обиждат другите,да се пише предимно по дадената тема.Е,то винаги можеш малко да се отклониш(и аз съм се поотклонявала),но да не се прекалява,защото човек забравя за какво става въпрос в крайна сметка.
Какво мислите?Може би вече съм досадна на много,ама каквото мисля,държа да го кажа пък дори и да не съм права.
P.S.-То като се замисля малко трудно могат да се сложат нещата в някакви рамки,но все пак.....
Край.....спирам да пишаРедактирана от melody на 19.07.2006 в 19:29
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
аве ако това са много теми .... то в този форум активността е почти на точката на замръзване и без това :-))
а точно в говорилнята ако не се избива на офтопик - то не ми е ясно къде ...
моите 2 стотинки ;-)
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
ivannn писа:
аве ако това са много теми .... то в този форум активността е почти на точката на замръзване и без това :-))
моите 2 стотинки ;-)
Ванка,
само ще си позволя да спомена, че точката на замръзване е 1179 мнения, за около 3 месеца. За ново създаден сайт, определено не мисля че всичко тук е потънало в прах и все пак това зависи от всички Вас
Предложението на melody, остава за обсъждане във форума! Ако намери подкрепа от страна на потребителите, ще се вземе под внимание!
melody писа:
Понеже темите в "Говорилня" станаха малко повече(аз лично вече започвам да се пообърквам) дали не може някак си да се систематизират,да се поподредят.Например:кино,театър,книги,изкуство,спорт,чувства,дъра-бъра или пък тема"От къде тръгваме и до къде можем да стигнем"и т.н. и т.н. Да не се отварят много теми за едно и също нещо.И ако може,без да ми се обиждат другите,да се пише предимно по дадената тема.Е,то винаги можеш малко да се отклониш(и аз съм се поотклонявала),но да не се прекалява,защото човек забравя за какво става въпрос в крайна сметка.
Какво мислите?Може би вече съм досадна на много,ама каквото мисля,държа да го кажа пък дори и да не съм права.
P.S.-То като се замисля малко трудно могат да се сложат нещата в някакви рамки,но все пак.....
Край.....спирам да пиша
Подкрепа - винаги! Нека мнозинството да реши и нека стане така, както повелява волята на твърдия електорат!
Личното ми мнение - не обичам да ми се налагат рамки и да ми е праволинейно наредено всичко. Смятам, че на този етап форумът си е повече от добър, имайки предвид, че порталът е сравнително нов.
Това е принципът на форума, като такъв, а за предложението ... кино, птички, делфинчета , спорт и т.н. не е зле, но би ми заприличало на клубовете в дира.
Melody не се побърквай, а свиквай, че може да стане и още по-побъркващо .... хахаха, дай Боже да има побърквации граничещи с хаоса от рода на 100 мнения от 50 различни потребителя в една тема.
Ако това е побъркващо за теб, незная ако те пуснат тук http://yvox.net/, където рекламните готини "откачалки" пишат по 5 мнения в секунда какво ще правиш.
Всичко е въпрос на избор и интерес. Ако ти се чете, ако ти е забавно, ако ти е интересно - четеш, пишеш, забавляваш се и се усмихваш, ако не ... дербите на Интернет пространството са толкова необхватни , а в краен случай ... Shut Down.
Мен примерно никой не ми изписва url-тата на определени сайтове насила и никой не ми е хванал ръката да ме измъчва кликайки на линкове и теми от форуми. При толкова много хора няма начин всички да мислят еднакво и всички желания да са идентични, така че просто се съобразяваш и усмихвайки се, се научаваш неприятното да ти стане приятно и т`ва е.
Нищо против твоето предложение, аз нямам претенции !
Мисля си, че ако на някой му се пише по-специализирано и задълбочено за книги, кино и изкуства си има места в нета за това - примерно препоръчвам - http://www.izkust.../index.php
Там са си систематизирани нещата много добре нищо, че е малко нов сайта
А нашата говорилнята си е точно мястото където човек може да си пише за всичко и каквато тема иска да си отваря, когато пожелае и който където го отвее вятъра с приказки ..... не случайно се казва говорилня Редактирана от dideldum на 20.07.2006 в 09:48
Е това с третата ръка започва да ми прилича на нещо друго. Обаче, If, и аз те подкрепям, с колкото там ръце си имам!
Не знам дали ще се чувствам комфортно, ако отговарям по точно определени теми като на тест. Конски капаци няма да си сложа, thank u very much
На мен ми харесва да има повече закачки, усмивки и щури идеи. Пък те се раждат само ако човек се чувства свободен да говори, без да го анатемосват, че се е поотплеснал
Съгласна съм с вас.Това е "Говорилня"и всеки може да си говори каквото си иска.Може би аз съм си малко педант.Обичам да има някакъв ред.Писнало ми е от хаоса в тази държава.И човек като пусне някаква тема сигурно иска да му се отговаря по темата,защо ще я пуска иначе....Мое мнение.И да си остане само мое пак ще си държа на него.Сори!Такава съм сиАма вие си говорете...аз нямам нищо против.Просто споделих...
P.S.-А,if,относно рекламите.....болшинството изключително много ме дразнят.Това да кажеш нещо само,за да кажеш нещо,емииии....
Редактирана от melody на 20.07.2006 в 10:17
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
melody писа:
Съгласна съм с вас.Това е "Говорилня"и всеки може да си говори каквото си иска.Може би аз съм си малко педант.Обичам да има някакъв ред.Писнало ми е от хаоса в тази държава.И човек като пусне някаква тема сигурно иска да му се отговаря по темата,защо ще я пуска иначе....Мое мнение.И да си остане само мое пак ще си държа на него.Сори!Такава съм сиАма вие си говорете...аз нямам нищо против.Просто споделих...
P.S.-А,if,относно рекламите.....болшинството изключително много ме дразнят.Това да кажеш нещо само,за да кажеш нещо,емииии....
Ей, в никакъв случай не си педант и те разбирам и аз съм за реда ( Дева съм ), но за определени неща. Не обичам абсолютно всичко да ми е подредено, че не е интересно.
За хаоса в тази държава пак е въпрос на избор. Колкото по-малко знаеш и разбираш, толкова по-добре. Просто спри да гледаш новини и да четеш пресата или си купувай списания Авто и Спорт и Риболов .... хихихи.
Относно рекламите разбирам те отлично. Макар и да работя в този бранш, също превключвам каналите, когато пускат малоумните български реклами от рода на "пеленките за деца на фона на чалга ритми". За реклама мога да ти говоря до утре сутринта...ама виждаш ли сега как се получава - лирическо отклонение на тема реклама, което няма общо със самата тема. На мнение съм, че в България немогат да се правят качествени реклами, защото всеки гледа да крадне някаква външна идейка.
Правят се реклами, които продават..., колкото и да не ни харесват.
То тва Мара Отварачката - Ариана и т.н, и т.н и т.н ... не ти ли прави впечатление, как чалгата навлезе в рекламата ... и защо, ами защото продава, а защо продава....щото масово хората са се чалгализирали и се кефят на изкуствени цици, дълги крака и напомпани устни и купуват, купуват ... дреме им тогава на рекламодателите, фирмите, рекламните агенции, че рекламата е боклук, нали носи печалби. Факт!
Другият проблем е, че хората не разбират от реклама (хубаво, че поне ние си имаме шеф, който разбира)...тези които взимат генералните решения за одобряването и. Тъкмо си наемеш качествена агенция, която блесва с добро предложение за нуждите ти и се появи някой "разбирач" (нищо не разбираш от посланията в рекламата), от ръководството на фирмата, който ти казва...Не, тва не ми харесва, яяя сложете тая песен на Преслава, че да стане по-убаво и весело...и какво да правят гениите от рекламната агенция... който плаща, той поръчва музиката.
Оххх) арееее отплеснах се, видя ли...ама к`во да правя ) краста си ми е.
Аз отдавна не купувам вестници и почти спрях да гледам телевизия именно заради простотията,която се е възцарила и заради негативизма,който в повечето случаи излъчва.Въпрос на избор както казваш....Ето и аз се поотклоних от темата....
Нека да кажа и аз - не смятам, че има нужда от такова нещо. Първо, преди всичко друго, това е салса портал. Именно затова различните теми, свързани със салса са обособени - няма само САЛСА, а има Салса общество, Салса мултимедия, Салса школи, Салса новини и т.н. Мисля, че разбирате за какво говоря. Именно за това няма логика говорилнята да се разделя на такива подкатегории като кино, театър, бла бла, защото това са различни интереси, а главния интерес който ни събира нас тук е салсата - затова и тя има най-много подразделения - останалото/Говорилнята/ е така, междудругото, за да лафим и за други неща, но не и те да се превръщат в най-основните, защото за тях си има и други, специфични вече форуми.
Колкото до активността във форума - какво да ви кажа - в сравнение с други форуми, съществуващи от 10 години е малка, но в сравнение с ВСИЧКИ останали салса портали е направо ненадминато голяма! Дерзайте и все така!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
melody писа:
....Ето и аз се поотклоних от темата....
... ама, виждаш ли...к`во е яко да се поотклоняваш и да кривваш от правия път ... от време на време, не ти ли действа разтоварващо?
С всичко е така !
Редактирана от sssss на 20.07.2006 в 10:51
На мен лично този салса портал много ми харесва!Затова съм тукРадвам се,че все повече хора се включват.Бих искала и да си изказват мнението,за да не излиза,че някой им налага някакви правила....Всеки може да сподели това,което му харесва и това,което не му харесва.Това и е хубаво на свободата.Е,аз споделих.Съжалявам ако съм обидила някой!!
аз само споделих виждането си. все пак 13 мнения на ден (средно) си е умряла работа, НО този форум (че и сайт) още едва прохожда, затова няма нищо лошо в следствие на горния факт. гледам оптимистично към бъдещето ;-)
обаче такова ограничаване, каквото предлага мелъди (ограничаване на броя теми и бичуване на офтопика в Говорилня) ще е равносилно на въвеждане на тежко модериране, което противоречи с възгледите ми. това имах предвид с първото изказване по темата, ако изказването ми е било твърде двусмислено.
admin писа:
ivannn писа:
моите 2 стотинки ;-)
Ванка,
само ще си позволя да спомена, че точката на замръзване е 1179 мнения, за около 3 месеца. За ново създаден сайт, определено не мисля че всичко тук е потънало в прах и все пак това зависи от всички Вас
Предложението на melody, остава за обсъждане във форума! Ако намери подкрепа от страна на потребителите, ще се вземе под внимание!
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
Писане на теми, не свързани по никакъв начин с дейността, предмет на даден форум- в случая SALSA. Всички теми, които нямат никаква връзка със салсата, в този форум са OFFTOPIC или теми, различни от основната.
...забравих да напиша, че офтопик в превод значи "не по темата" т.е. всяко мнение, писано в дадена тема, което не я касае, е офтопик. Или това, срещу което ти се бориш Редактирана от pimiento на 20.07.2006 в 14:49