Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
В БГ идват Live from Buena Vista – The Havana Lounge, ...
Събития
“Live from Buena Vista – The Havana Lounge” ще гостува в зала 1 на НДК на 6-ти февруари.

В БГ идват Live from Buena Vista–The Havana Lounge, Крис Риа и ДзукероНа добре познатите ни Julio Alberto Fernandez и Yanko Pizaco от филма на режисьора Вим Вендерс “Buena Vista Social Club”, ще партнират младите звезди на кубинската музика от групата “Afro Cuban All Stars”. Билетите ще са с цена от 15 до 70 лв.

С голям концерт - “The Return of the Fabulous Hofner Bluenotes”, за първи път у нас пристига и виртуозът на китарата - легендарният Крис Риа. Музикантът от Мидълзбро ще пее в София на 5-ти март в зала 1 – ден след рожденния си ден. Авторът на ”Road To Hell” ще зарадва българската публика срещу билет от 35 до 120лв. И не на последно място, споделят от Жокер медия, отново в НДК, глас ще извиси звездата на италианската музика Дзукеро. Аделмо Форначиари, както е истинското му име, ще представи най-доброто от себе си, на 4-ти май в зала 1. Концертът е част от европейското турне “ All the Best Tour 2008“. Това ще бъде втората му изява в София, след като пя на същата сцена през декември 2002г. Цената на билетите ще бъде между 20 – 80 лв.

Билетите и за трите концерта, са в продажба от понеделник – 3-ти декември на Билетния център на НДК, в мрежата на TIKETSTREAM, EVENTIM.BG и в магазините от веригата GERMANOS. /БГНЕСКоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 40,001,384 уникални посещения