Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Chill Station - 1, 2, 3 април 2012
Новини
През трите дни, в които клуб Twins ще бъде напълно трансформиран в нещо средно между зелена градина и небесна юрта, ще чуете музикална селекция от 10 диджеи с темпо под 100 bpm в стиловете @mbient, chill out, dub и downtempo, докато на големия екран спокойно се преливат кадрите от няколко фотографски изложби, които ще ви пренесат в покоя на природата и планините.

Ще опитате хималайски чай, Yoga и домашни сладкиши, ще може да рисувате ЗАЕДНО с познати и все още непознати приятели, да потънете в интересен албум или книга, да участвате в процеса на музикотворчество чрез така наречения Life-trance circle.

Ще може да видите едно истинско ДЪРВО НА ЖИВОТА и докато бавно се поклащате в атмосфера без цигарен дим неусетно да станете част от възникването и развитието на една нова култура - по-деликатна, по-творческа и по-"зелена".

Chill Station е създадена от колаборацията на двa „кръга” – Global Vision Circle и Crop Circle Project в сътрудничество с OCB, и представлява една имагинерна и все пак напълно реална станция, която за 3 дни ще отвори вратите си към един …бъдещ свят, за да ви презареди с положителна енергия, творческо вдъхновение и вяра в собствените ви креативни възможности.

Очаквайте продължение през следващите месеци в някой от парковете на града, на някой от летните фестивали в планините или край морския бряг...
1 - 2 - 3 Април 2012 / club Twins (на гърба на НДК) / Начало: 17.00
Вход: за 1 ден - 5 лв./ за 2 дни - 8 лв./ за 3 дни - 12лв.
NO SMOKING в Chill зоната! - Благодарим!

Chill Station - 1, 2, 3 април 2012КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,987,100 уникални посещения