Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Кубински роми и....домати за “Охос де Брухо“
Новини
С бутилка хубав кубински ром ще затоплят гърлата си преди излизането на сцената у нас носителите на Грами (2007 г.) “Охос де Брухо”. Така ще навлязат в кубинския ритъм на своя нов албум “Аокана“, който представят на световното си турне,  част от което е концертът им в София. Единадесетте музиканти  поискаха на масата зад кулисите да имат и свежи домати, защото испанците не ги пропускат в менюто си.

“Охос де Брухо“ пожелаха по време на концерта само лека закуска. Затова пък след него те ще посетят Българския ресторант “Чевермето”, за да опитат нашенски специалитети и чуят автентичната ни  народна музика.

Най-големите фенове на барселонските музиканти ще могат да се сдобият с култови продукти от линията на “Охос де Брухо” - значки, чаши, артуърк фанелки, шапки, суитчърти и дори чанти. Те ще се предлагат по време на концерта във фоайето на залата. 

Шоуто, което ще представят на 11 ноември в зала 1 на НДК, е много богато на визуални ефекти. Освен ви джей и големи екрани, групата има и ди джей, а вокалистката Марина “Ла Канийа” Абад ще дели мъжкото одобрение заедно с темпераментната фламенко танцьорка Сузана Гарсия.

Музиката на “Охос де Брухо” събира ритми от различни континенти, прескача културните граници и възпламенява публиката от различни краища на света. "Aocaná"  съдържа ритъмът на сърцето, разбираем и без думи за будния съвременен човек и е номиниран за латино Грами 2009.

Концертът  e организиран с любезното съдействие на посолството на Кралство Испания.

Кубински роми и....домати за “Охос де Брухо“КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,981,899 уникални посещения