|
Gloria Estefan : Нов албум!!!
|
| El Doctor |
Публикувана в 21.08.2007 в 14:46
|

Известен

|
Утре Глория Естефан ще представи новия си албум с 13 песни "90 мили" /толкова колкото е разстоянието от Куба до Кий Уест/, изцяло на испански след пауза от 7 години.
На пазара дискът ще си продава официално от 18. септември.
В албума участват пуерториканците Wisin и Yandel /здрав регетон/, но и salsa певците la India и Luis Enrique,както и музикантите Giovanni Hidalgo и Papo Lucca.
Дано Глория представи ново бижу и да има здрава салса! За радост на всички почитатели на славната кубинка, голямата Глория!!!
:-D:-D |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 21.08.2007 в 17:55
|

Известен

|
El Doctor писа:
Утре Глория Естефан ще представи новия си албум с 13 песни "90 мили" /толкова колкото е разстоянието от Куба до Кий Уест/, изцяло на испански след пауза от 7 години.
На пазара дискът ще си продава официално от 18. септември.
В албума участват пуерториканците Wisin и Yandel /здрав регетон/, но и salsa певците la India и Luis Enrique,както и музикантите Giovanni Hidalgo и Papo Lucca.
Дано Глория представи ново бижу и да има здрава салса! За радост на всички почитатели на славната кубинка, голямата Глория!!!
:-D:-D
Ами доколкото познавам Глория ще представи много бесен комерсиализъм, понеже е ориентирана към общия музикален пазар. Присъствието на хора подвизавали се във Fania(India) надали ще направи албума свестен, но дет се вика Поживем увидим
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| Alex |
Публикувана в 21.08.2007 в 18:12
|

Начинаещ

|
От албума е излязъл пилотния сингъл No Llores. Thunderchief е прав за комерсиалността, но все пак е от Gloria |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 22.08.2007 в 00:03
|

Известен

|
Много ви моля да ми обясните точно какво означава комерсиална музика и друга музика!Мисля,че е ставало преди на въпрос,но все пак...
Аз харесвам много Глория и ще ми е интересно какво са сътворили!
За това ча-ча ли става въпрос?
Gloria Estefan- No Llores
http://www.youtub...Sg4Hnzdy5U
Готино е!Малко със звучене на Сантана...
А какво значи в превод No Llores?
Ха-ха аз слушах и пишех без да гледам клипа 
Ами,че то той си свири-Карлос Сантана!Шматка....
Клипа е много стилен обаче...
Редактирана от melody на 22.08.2007 в 01:00
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Alex |
Публикувана в 22.08.2007 в 10:38
|

Начинаещ

|
Да за същото парче става въпрос, но в салса вариант. Пускано е вече на парти и се прие доста добре, май ще стане хит
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 22.08.2007 в 12:00
|

Известен

|
Комерсиална музика - лесно смилаема музика, предназначена за масовата публика, правена основно с търговска цел, а не за шепа ценители.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 22.08.2007 в 13:06
|

Известен

|
tanyatasheva писа:
Комерсиална музика - лесно смилаема музика, предназначена за масовата публика, правена основно с търговска цел, а не за шепа ценители. 
Да,да!!!Това като определение го знам!Интересува ме от професионална гледна точка!Може би не знам точно как да задам въпроса Не ми обръщайте внимание!
Радвам се,че има кой от време на време да показва нещо различно! Че не всички имаме възможност да търсим и купуваме!
Пък трябва да се движим в правилна посока!
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 22.08.2007 в 14:28
|

Известен

|
Е, аз малко ще забегна към киното...За мен един от най-добрите филми на всички времена е "Сибирският бръснар" на Михалков...Е, има ли "комерциализъм" има, страхотен ли е филма...категорично.Нагарча ли с прекален холивудски комерсиализъм? Не...
Глория е страхотна фигура и в житейски и в професионален план и лично аз я поставям почти до СЕЛИА.
И съвсем комерсиално или не тя направи много за популяризирането и на салсата в световен мащаб.
А КАТО ГЛЕДА ЧОВЕК LIVE концертите и публиката която максимално се радва, танцува и се раздава едва ли си мислим колко комерсиално го дава тази публика... да кажем...
Лично за мен един от най-силните й албуми е Mi tierra /Моята земя/ от '93-'94 година там музикална и поетическа форма и съдържание всичко си е на мястото... Самият факт че всички танцуваме с удоволствие на нейните хитове ....ех, Conga...
No llores, значи "Не плачи", Melody |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 22.08.2007 в 14:39
|

Напредващ

|
Айде бе ,sladuri, аз предпочитам да съм с много хора на хубаво "комерсиално" салса парти отколкото да се бутам в някое мазе на "концептуално" салса "парти" за "ценители" , които гледат надменно всичко: ДиДжея, другите танцуващи и грешките им, музиката, но забравят да погледнт в огледалот все пак... |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 22.08.2007 в 15:52
|

Известен

|
El Doctor писа:
Глория е страхотна фигура и в житейски и в професионален план и лично аз я поставям почти до СЕЛИА.
Нищо не казвам за Глория, но не може по никакъв начин да се сравни със Селия Круз, която неслучайно е наричана "Кралицата на салсата". Добре, че си казал "почти"
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 23.08.2007 в 20:01
|

Известен

|
Хей,не съм искала да възниква спор!
El Doctor,благодаря за превода!
Тъндър,опитите ти за ревю са много сполучливи! Браво на теб!
Поздравявам всички ценители на музиката с нещо красиво!
Buena Vista Social Club - Ruben Gonzalez
Редактирана от melody на 23.08.2007 в 20:02
|
| |
|